Katil zanlısı, cinayetten önce arkadaşlarına kurbanı öldürme arzusunu anlattığı söyleniyor.

Daha sonra, bıçakla öldürülen kadının cesedini parçalayan katil zanlısı, eski eşine evi temizlemesi için 1.000 SEK teklif etmiş.

52 yaşındaki katil zanlısı, 48 yaşındaki bir kadını yaz ortası evinde hunharca öldürmekten yargılanıyor.

Olaydan sonra yapılan soruşturma kapsamında tutuklanan zanlının sorgusunda ortaya çıkan ayrıntılar kan dondurucu.

Alingsås'ta oturan 52 yaşındaki katil zanlısı, suçlamalarıreddetti.

Ancak, parçalanan cesetin neden günlerce küvetinde yattığına dair herhangi bir açıklama yapmak istemedi.

Polis sorgusundaki ifadelerinde cinayeti işlemediğini belirten katil zanlısı evinin küvetinde bulunan parçalanmış cesetle ilgili cevap vermek istemediğini söyledi.

En önemli cevap tutuklandıktan sonraki gün geldi:

Katil zanlısı tutuklandıktan bir sonraki gündeki sorgusunda "Olay sarhoşken meydana gelmiştir, nasıl olduğunu hatırlamıyorum. Ben alkolikim, 20 yıldır birlikte oturuyoruz, alkol bağımlılığı nedeniyle zor zamanlar geçiriyorum. Ve kafamda da yaralandığım için yeni bir sarsıntı geçiriyorum ifadeleri kullanarak. Bu durumla artık baş edemiyorum ifadeleri kullandı.

52 yaşındaki katil zanlısı 26 Haziran'da tutuklanmıştı. Polis, katil zanlısını intihar girişimi yaptığı sırada zanlıyı canlı yakalamak için uyarı atışı yaparak, zanlının paniğinden faydalanarak yakalamıştı.

Ceset aynı gün bulundu. Soruşturma savcısı cinayetin, 22 Haziran tarihinde gerçekleştiğini belirtti.

Savcı Maria Thorell, basına verdiği demeçte, "Öğle yemeğinden sonra, Ica'da alışveriş yaptıktan ve eve döndükten kısa bir süre sonra cinayet işlenmiş" Dedi.

52 yaşındaki zanlıyı cinayete bağlayan teknik kanıtlar oldukça fazla denildi. Polis, kadının kanı çamaşır makinesinde yıkanan giysilerinde ve DNA'sı cesedi parçalama sırasında kullanılan aletlerde tespit edildi dedi.

Katil zanlısı hakkında geniş bilgiye ulaşmak için bölgedeki 47 tanık dinlendi. Katil zanlısının daha önce öldürme arzusundan nasıl bahsettiğini söyleyen birkaç kişi de var. Bazıları cinayetten sonraki deneyimleri hakkında nasıl konuştuklarını da ifade etti.

Bin kron teklif etti

Katil zanlısının eski eşine, beraber yaşadığı kadını öldürdüğünü söylemiş: "Burada ve öldü. Her yerde kan var ve boğazı kesilmiş" dediği ortaya çıktı.

Katil zanlısının marketten klor alarak gelip temizleyebilmesi durumunda eski eski eşine 1.000 SEK teklif ettiğini gösteren mesajlarda telefonundan çıktı.

Kamera görüntüleri ayrıca 52 yaşındaki zanlının daha sonra vücut parçalarının yerleştirildiği çöp poşetlerini nasıl satın aldığını gösteriyor.

Katil zanlısı öldürdüğü kadını parçalamadan önce 20 kez bıçaklanmış.

Azılı katilin mahkemedeki yargılanmasına 21 Şubat Cuma günü başlanıyor.

Editör: İsveç Gündemi