Her ay onlarca kayıp başvurusu yapılan İsveç'te son zamanlarda bu sayıda önemli ölçüde artış olduğu gözlenirken, basın ve medya kuruluşlarındaki haberlerde de sıkça kayıp haberleri yer almaya başladı.

Yaklaşık bir aydır kayıp olan Türkiye asıllı askeri subay Deniz Arda'nın kayıp olayı hafızalarımızda canlı dururken, yapılan tüm aramalara rağmen hala bir sonuca varılmadı.

Yıl içinde bazı kayıp olayları acı son bulurken, Deniz Arda olayında mutlu bir sonunca varılması toplumun önemli bir kesiminde ümitle bekleniyor.

Basına yansıyan yeni bir haberde de Hudiksvall belediyesine bağlı Delsbo'da 90'lı yaşlarında bir kadının kaybolduğu bildirildi. Polis, yaşlı kadını aramak için bir arama ekibi oluşturdu.

Kadın en son Perşembe günü evde bakım servisinin ziyaret ettiği saat 19: 00'da görüldü. Kadının evini ne zaman terk ettiği belli değil.

90 yaşındaki yaşlı kadının tarifini veren polis, kadının kısa boylu ve ince bir fiziğe sahip olduğunu belirtti. Kıvırcık tebeşir beyazı saçları var, gözlük takıyor ve pozitif bir izlenim veriyor denildi.

Polisin kadını bulmasına yardımcı olabilecek bir bilgiye sahipseniz 114 14'ü arayın denildi.

Editör: İsveç Gündemi