Edinilen bilgilere göre İsveç'in Västra Götaland bölgesinde bulunan Tanum'daki E6 karayolu üzerinde motorsiklet kullanan bir sürücü geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitirdi.

Kaza bugün öğleden sonra meydana geldi. İsveç genelinde yaşanan çeşitli kazalardan biri olan ve ölümle sonuçlanan motorlu kaza da polis motorsikletin hatalı olduğunu belirldi.

Bir hafta içinde 7 kişi öldü!
Motorsiklet kazalarındaki artış ve ölüm riskinin ne denli olduğuna dikkat çekmek için polis, son 8 günde 7 ölümcül kaza meydana geldi. Motorsiklet sürücülerinin hız kurallarnı ihlal ederek, fütursuzca davranmalarının hayatlarına mal olduğunu ifade eden emniyet yetkilileri sürücülerin dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

İnsan hayatının bir daha geri gelmesi olasılık dahilinde olmayan ölümcül kazaların olmaması için bireyin kendi tedbirini alması ve dikkatini toplaması gerekiyor şeklinde telkinlerde bulunan yetkililer her yıl birçok insanın trafik kazalarında öldüğü, bunların büyük bir çoğunluğunun alkollü araç kullanma, geri kalan oranın en büyük sebebi ise aşırı hız ve dikkatsizlik olduğunu söyledi.
Editör: İsveç Gündemi