Polis şimdi 43 yaşındaki kadının son görüldüğü yere genel bir bakış için dronlarla arama yapacak.

Sözcü Katarina Rusin, şu ana kadar aldığımız bilgiler bizi yeterli derecede soruşturmaya yöneltmedi dedi.

Geçtiğimiz günlerde gece dışarı çıkan adından bir daha haber alınamadı. En son Veneboat'ların bulunduğu Landskrona'daki rıhtımda görülen 43 yaşındaki Eirin'den başka bir iz bulunamadı.

Polis, kaybolmanın arkasında bir suç olabileceğinden şüpheleniyor. Müfettişler şimdi Eirin'e ne olduğunu bulmak için geçen zamana karşı baskı altında çalışmaları sürdürüyor. Sahil Güvenlik dalgıçları birkaç gün suda aramalar yaptı ancak aramalar sonuçsuz kaldı. Şimdi polis bölgeyi daha iyi görebilmek için insansız hava araçları konuşlandırıyor.

Güney bölgesinde polis sözcüsü Katarina Rusin, kayıp kadının en son görüldüğü yerin çok ilginç, bu yüzden ayrıntılı araştırmalar yapıyoruz yorumunda bulundu.

Kayıp kadının cep telefonu inceleniyor

Polis ayrıca Eirin'in cep telefonunu da ele geçirdi.

Katarina Rusin, soruşturmada bizi ileriye götürebilecek bilgiler içerip içermediğini görmek için cep telefonu incelenecek dedi.

Arama detayları, resimler veya metin mesajlarında kayıp olmasıyla ilgili ipucu verebilecek her şeyi değerlendireceklerini söyleyen Rusin, bütün bunlar, onun nerede olduğunu ve o akşam etrafındaki insanların kim olduğunu öğrenmemize yardımcı olabilir dedi.

Erkek arkadaşı sorguya çekildi

Şu anda, hiç kimsenin kaybolmayla ilgili suçlanmadığı ancak soruşturma kapsamında kayıp kadının erkek arkaşının da sorguya çekildiği söylendi.

Eirin erkek arkadaşıyla birlikte Landskrona'daki bir barda yemek yediği, daha sonra bir arkadaşa gitmek üzere limana gittiği biliniyor.

Editör: İsveç Gündemi