2014 yılından beri İsveç, Avrupa, Türkiye ve Dünyadan önemli haberleri derleyen bunun yanı sıra lokalde Avrupa genelinde en iyi çalışan İsveç Gündemi yeni bir döneme giriyor.

Okuyucularımızın öneri ve şikayetlerinden yola çıkarak okuyucu dostu ve kolay erişebilirliği artırmak için yapılan teknik analizler sonucunda bir kaç gün içinde çok daha gelişmiş bir yapı ile yayın hayatına devam edecek.

Özellikle foto galerilerin görüntülenmesinde yaşanan sorunlar tamamen ortadan kaldırılarak daha kolay görüntünelebilir bir yapıya ulaşacaktır.

Mobil alt yapısını ve teknik yönünü en üst düzeye çıkarma noktasında çalışmalar yapan İsveç Gündemi siz değerli okuyucularımıza mümkün olan en iyi içerikleri, en anlaşılır yapıyla sunacak.

Yazılım ve teknik yönü çözüm ortağı TeBilişim tarafından geliştirilen ve 7/24 güvenliği sağlanan İsveç Gündemi'nin yıl sonuna kadar atacağı adımlarla mobil uygulamaları da hayata geçirerek yurtdışındaki lokal habercilikteki en iyi olma yerini daha da sağlamlaştırmayı hedefliyor.

İsveç Gündemi: Atila Altuntaş'ın Genel Yayın Yönetmeliğinde en iyi içerikleri sunma, Orhan Karan'ın görsel yönetmenliğinde en iyi video ve görselleri sunma ve Semihhan Aydemir'in teknik koordinatörlüğünde en güvenli platform olma noktasına hızla ilerliyor.

Çatı kuruluş TATIL AB'nin Teknologi Akademi och Media olarak yapılandırdığı ve kurumsal kimlik kazandırılan İsveç Gündemi her geçen gün çok daha iyi hizmet vermeyi önemli bir amaç haline getirmiştir.

Yapılacak yeniliklerde zaman zaman kısa kesintilerin yaşanma olasılığına karşın şimdiden hoşgörünüzü bekliyor ve teşekkür ederiz.

Okuyucularımıza saygıyla duyurulur
İsveç Gündemi Yönetimi
Editör: İsveç Gündemi