Bu gün saat 11.00 sularında Fransa’nın Başkenti Paris’te Mizah ve Karikatür Dergisi Charlie Hebdo’ya insanlık dışı bir terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.
Charlie Hebda’ya yapılan bu menfur saldırıyı İsveç Diyanet Vakfı (İDV) olarak nefret ve şiddetle kınıyoruz. 2’si polis olmak üzere, 12 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını bütün insanlığa yapılmış saldırı olarak değerlendiriyor ve asla kabul edilemez buluyoruz. Fransa halkının ve bu saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarının acısını paylaşıyoruz.

İSVEÇ DİYANET VAKFI - SWENSKA ISLAM STIFTELSEN

Press Statement about the attack in Paris
Today around 11.00 in the French capital Paris, humor and cartoon magazine Charlie Hebdo was carried out an inhuman terrorist attack.
Sweden Religious Foundation (IDV) strongly condemn this heinous attack on Hebda. Including the 2 police officials, 12 people lost their lives at the terrorist attack. We never find it acceptable the attack on the whole of humanity.

SWEDEN RELIGIOUS FOUNDATION (IDV)

Tryck Uttalande om attacken i Paris.
Idag runt 11:00 i den franska huvudstaden Paris, humor och tecknade tidningen Charlie Hebdo pågick en omänsklig terroristattack.
Sverige Religiösa Foundation (IDV) fördömer starkt detta avskyvärda angrepp på Heb. Inklusive de två tjänstemän polis, 12 personer omkom vid terrorattacken är. Vi finner det aldrig acceptabelt att attacken mot hela mänskligheten.

SWENSKA ISLAM STIFTELSEN
Editör: İsveç Gündemi