Son zamanlarda istediğini bir türlü elde edemeyen fnatic, kadrosunu güçlendirme peşindeydi. VPEsports.com’a göre, ekip, Brollan’ı kadrosuna katmak istiyor.

Twist transferinden sonra kadrosunu bir türlü tamamlayamayan fnatic, sonunda aradığı taze kanı bulmuş olabilir. VPEsports.com’un haberine göre İsveç devi, Red Reserve takımının genç yıldızı Ludvig “Brollan” Brolin’i kadrosuna katmak istiyor.

Kötü performansların ardından flusha ve draken ile yolları ayıran ekip, yeni transfer olarak sadece Twist ile anlaşmıştı. Takımda 5. oyuncu olarak ise herkesin yakından tanıdığı ScreaM yer almıştı. Ancak takım bu kadrosuyla beraber FACEIT Major 2018’e erken veda ederek hayal kırıklığı yaratmıştı. Uzun zamandır kendisine 5. oyuncu arayan yönetim ise sonunda aradığı kanı Red Reserve’den buldu.

Red Reserve’nin genç yıldızı Brollan, son zamanlarda gösterdiği performans ile hem topluluğun hem de diğer takımların ilgisini çekmişti. Takımının büyük takımlara karşı oynadığı maçlarda gösterdiği performanslar ile büyük beğeni toplayan 16 yaşındaki yıldızın yeni evi İsveç temsilcisi olacak gibi duruyor.

5. oyuncu yokluğunda ScreaM’i geçici olarak kadrosuna katan fnatic, yine istediği performansı ortaya koyamadı. Uzun süredir takımın kadrosunu tamamlayamayınca bomba gibi girdikleri 2018’de, şu an performans olarak kötü günler geçiriyorlar. Şu an hali hazırda kadrosunda ScreaM ile devam eden ekip, bu süre içerisinde Brollan transferini bitirmek istiyorlar.

15 yaşında ilk profesyonel anlaşmasını yaptı

Genç yıldız Brollan, bundan bir yıl önce tam 15 yaşındayken GODSENT takımıyla ilk profesyonel anlaşmasını yaptı. 2017’nin başında GAMERZ Reality Show’da da yer alan genç isim, profesyonel arenada yeni olmasına rağmen güzel işler çıkartıyor.

Daha önce fnatic’de geçici bir süreliğine KRIMZ yerine oynayan genç oyuncu, takımla beraber iki turnuvaya katıldı. Barselona’daki turnuvada ise 1.09’luk derecesi ile takımının turnuvayı 4. bitirmesinde önemli bir rol oynadığı.

İddia doğru ise fnatic’in yeni kadrosu

Sweden Jesper “JW” Wecksell
Sweden Freddy “KRIMZ” Johansson
Sweden Richard “Xizt” Landström
Sweden Simon “twist” Eliasson
Sweden Ludvig “Brollan” Brolin

Sweden William “draken” Sundin (yedek)

Kaynak: https://playerbros.com/fnatic-brollan-kadro/

Editör: İsveç Gündemi