Visit Sweden’ın Prime Weber Shandwick imzalı kampanyasında İsveç, Bookatable.com’da sofraların doğadan toplanan yiyeceklerle kurulduğu bir restoran olarak listeleniyor. Doğa harikası restoranın tamamı doğal malzemelerden oluşan menüsü ise dört Michelin yıldızlı şefler Titti Qvarnström, Niklas Ekstedt, Jacob Bjuhr ve Anton Holmström imzası taşıyor. Menüyü denemek isteyenler için de internet sitesinde yemek tarifleri bulunuyor.

Ülkeyi daha da “restoranlaştırmak” adına yedi ayrı noktaya tahta masalar da yerleştiriliyor. Masalar, Bookatable.com aracılığıyla ücretsiz ayırtılabiliyor ve misafirlere mutfak malzemeleri de yine ücretsiz sunuluyor.

İsveç’in yüzde 96’sının gayrimeskûn ve bununla birlikte ülkenin herkes tarafından kolayca erişilebilir olduğunu söyleyen Visit Sweden CEO’su (Chief Experience Officer) Jennie Skogsborn Missuna, “Doğamız, yenilebilir içeriklerle dolu ve biz tüm dünyayı hem bu içeriklerin hem de biz İsveçliler gibi doğanın tadını çıkarmaya davet ediyoruz. Yıldızlı şeflerimizin hazırladığı menüyle, misafirlere doğayı keşfetme ve gurme lezzetlere çevirme olanağı sunan yeni ve inovatif kendin yap (DIY) deneyimi sunuyoruz.” diyor.

Editör: İsveç Gündemi