Uzun süren tanışıklıklarını ilişkiye dönüştüren, Edirneli Seher Nurdan Dinçeli ile İsveçli Karl Michael Jendesten önceki gün hayatlarını birleştirdi. İlişkilerini evlilikle taçlandıran çift, bundan sonraki hayatını İsveç'in başkenti Stockholm'de sürdürecek.

Çiftin nikâh töreni Cumartesi günü Edirne Belediyesi Nikâh Salonu'nda gerçekleşti. Dinçeli ailesinin katıldığı tören sonrası Nikâh Memuru evlilik cüzdanını Seher Nurdan Dinçeli'ye takdim etti. Çiftin düğün töreni Temmuz 2017'de İsveç'in başkenti Stockholm'de yapılacak.
Çiftin nikâh davetiyelerinde ise nikâh şekeri yerine ise nesli tükenmek üzere olan hayvanlara yardımda bulunduklarını içeren bir ibare yer aldı. Davetiyede şu ifadeler yer aldı:

NİKAH ŞEKERİ YERİNE NESLİ TÜKENMEKTE OLAN HAYVANLARA DESTEK

“Mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkür ederiz. Nikâh şekeri yerine sizin adınıza bir saz kedisi evlat edinerek WWF Türkiye'nin Akyatan Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda yürüttüğü nesli tehlike altında olan saz kedilerinin korunması çalışmalarına destek oldu.

Nikâh şekeri yerine sizin adınıza bir yavru deniz kaplumbağası evlat edinerek WWF Türkiye'nin Akyatan Kumsalları'nda yürüttüğü deniz kap-lumbağalarını koruma çalışmalarına destek verdik. 
Nikâh şekeri yerine sizin adınıza bir yunus evlat edinerek WWF Türkiye'nin Ege ve Akdeniz kıyıla-rında yürüttüğü yunus izleme çalış-malarına destek oldu. Verdiğiniz des-tekle deniz kaplumbağaları ve yunus-lar denizlerde özgürce yaşayacak.”
Editör: İsveç Gündemi