Birlikte hayat kurmayı hayal ettiği kız tarafından dolandırılan 28 yaşındaki William isimli genç, bir milyondan fazla borçla boğuşuyor.

Maria isimli bir kızla sevgili olan genç adam, gelecek hayali kurarken, kız arkadaşının dolandırıcı olduğunu borç batağına düştükten sonra anladı.

Beraber bir hayat kurduklarını sanan genç, gizlice kız arkadaşı Maria'nın bir kredi aldığı ve William'ın adına bir abonelik imzaladığı söyleniyor. Ayrıca kendisine ait olmayan bir ev için 300 bin ödemesi için kandırıldı.

28 yaşındaki genç düştüğü tuzağı fark edene kadar iş işten geçmişti. Şimdi Huddige'de anne ve babasının yanında yaşamını sürdüren genç başından geçenleri anlatırken, "İsveç'te bana ait hiç bir şey kalmadı" ifadeleri kullandı.

Genç adam, her şeyi sevgilisi ortadan kaybolunca anladı. Ancak iş işten çoktan geçmişti. Maria'ya kendini kaptıran William, sevgilisinin ortadan kaybolmasıyla birlikte bir milyon krondan fazla borçla başbaşa kaldı.

Kız hapisten ortaya çıktı.

Bir çok konuda imzasını kullanarak alışveriş, telefon abonelikleri, banka kredileri gibi işlemler yapan dolandırıcı sevgili, genci 1,8 milyon kron çarptı.

Ortadan kaybolmasından sonra aramaya başlayan genç, Maria'nın hapiste olduğunu bir dolandırıcı olduğunu öğrendi. Maria'nın onlarca dolandırıcılık suçu işlediğini öğrenen genç yıkıldı.

Şuanda bir milyondan fazla borcu nasıl çözeceğini düşünen genç, insanlara karşı güveninin kalmadığını belirtti.

Kendi imzaladığı sözleşmelerdeki borçları ödemek zorunda, ancak kendi bilgisi olmadığı halde sevgilisi tarafından bilgileri kullanılarak yapılan işlemlerin çözülmesi için soruşturma sürecini bekliyor.

Editör: İsveç Gündemi