Cızgara Kolgrill sahibi Osman Demir, "meydana gelen felaketin son yıllarda yaşanan en büyük yıkımlardan biri olduğunu belirterek, depremde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar ve geride kalanlara sabırlar diliyorum" dedi.

H&M 160 mağazasını kapatacak H&M 160 mağazasını kapatacak

"Böyle süreçlerde sorumluluk sahibi insanlar olarak, yaraları sarma mücadelesi verip bu zorlukların üstesinden elbirliği ile gelmek temel görevimizdir" diyen Demir, "yıkıcı felaket hepimizi derinden sarstı, yardım seferberliği noktasındaki duyarlı davranışlar da yeniden ayağa kalkmaya umut oluyor. Bu vesileyle yaraların sarılması sürecinde katkısı olan herkesten Allah razı olsun" dedi.

Cızgara Kolgrill ailesi olarak, birgünlük cirolarını deprem bölgelerine yardım etmek üzere göndereceklerini belirten Osman Demir, "İsveç'te bulunan tüm vatandaşlarımızın yardım etme gayretini görüyoruz. Yine de restoran alanında olan biri olarak, bu alandaki tüm işletmelerimizin böyle bir katkıda bulunmasını canı gönülden istiyoruz" ifadeleri kullandı.

Editör: İsveç Gündemi