Ertesi sabah, küçük çocuklarının gözleri önünde 41 bıçak darbesi ile bıçaklanarak öldürüldü.

3 Nisan sabahında yaşanan cinayetle ilgili konuşan kadının çocuklarından biri "Onu uyandırmaya çalıştım, işe yaramadı" dedi.

3 Nisan sabahı, Huddinge'deki Flemingsberg'deki bir apartmanın sakinleri yürek parçalayan çocuk çığlıkları duydu.

32 yaşındaki kadın apartmanlardan birinin balkonunda hayatını kaybetti. Savcının neredeyse bir infaz olarak tanımladığı şekilde çok sayıda bıçak darbesiyle bıçaklanmıştı.

En büyüğü 7 ve en küçüğü 1 yaşında olan dört oğul, annenin öldürülmesine tanık oldu.

Olaya tanıklık eden küçük çocuklardan biri babalarının bıçağı alarak annelerini bıçakladığını ve her yerin kan olduğunu söyledi.

Çocukların 46 yaşındaki taksi şoförü babası daha sonra polisi arayarak kendini ihbar etti. Şimdi cinayetle suçlanıyor.

Boşanmak istedi

Sebebin, daha önce olduğu gibi, kadının boşanmak istemesi olduğuna inanılıyor. Bir gün önce kocasına artık evli kalmak istemediğini ve İsveç'te kadınların hakları olduğunu öğrendiğini belirten bir mesaj gönderdi.

Zanlı sabah eşiyle tartışmaya başladıklarını söyledi

Savcı Sara Sundström, şüphelinin, kendisi ve davacılar eylemin gerçekleştiği gün sözlü bir tartışmaya girdikten sonra iddianamede iddia edilen suç eylemine davacıları maruz bıraktığını kabul ettiğini söyledi.

Sosyal hizmetler veya polisin evde şiddet olduğunu bilmemesine rağmen, soruşturma sırasında kadının yakınlarına neredeyse her gün şiddet ve istismara maruz kaldığını anlattığı ve çocukların bunu hayatları boyunca yaşadıkları ortaya çıktı.

Komşuların beyanlarına göre 2016 yılından beri kadının evde olduğunu, çok nadir göründüğünü ve çalışmadığını söyledi. İşi yoktu ve apartmanda perdeler sık ​​sık çekiliyordu, bu da dışarıdan fark ediliyordu dendi.

Soruşturmaya göre, kocasının daireden çıkmasına veya başkalarıyla konuşmasına izin vermediğini, bu yüzden her şeyi olan çocuklarıyla ve çocukları için çok izole bir hayat yaşadığını gösteriyor.

Bir komşunun beyanlarına göre, "Çocuklar her zaman çok iyi giyimli, bakımlıydı" kadının da sakin, sessiz ve dindar biri olarak gözlemlediğini söyledi.

Kocanın vahşice eşini öldürmesinden sonra çocuklar sosyal hizmetlere verilirken, katil koca ile ilgili yargılama süreci devam ediyor.

Editör: İsveç Gündemi