Bombalı saldırı yapan 3 kişi Stockholm'de yakalandı

20 Ağustos 2015 tarihinde İsveç'te polis aracına yönelik düzenlenen bombalı saldırı yaptıkları düşünülen 3 kişi Stockholm bölgesinde yakalandı.

Bombalı saldırı yapan 3 kişi Stockholm'de yakalandı

Tumba saldırısından sonra, İsveç polisinin saldırı sonrası başlattığı soruşturma kapsamında arandıkları ifade edilen 3 kişinin yakalandığı açıklandı.

20 Ağustos'ta polis aracına yönelik saldırıları planladıkları ve gerçekleştirdiklerinden şüphelenilen üç zanlının yakalandığı ve olay ilgili sorgulamanın başlatıldığını belirten Güney Stockholm Emniyet Müdür Yardımcısı Palle Nilsson, zanlılar ile ilgili çok ciddi delillerin olduğunu belirtti.

Zanlılar Ağustos ayında Tumba bölgesinde polis aracına düzenlenen el bombalı saldırı başta olmak üzere bir kaç suçtan daha sorgulanacakları ifade edildi.

Semihhan AYDEMİR / İsveç Gündemi

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner194

banner6