Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tanıtım çalışmalarına Avusturya, İsveç ve Norveç ile devam etti. Başkan Türel, temaslarının ilk gününde Avusturya'nın ünlü turizm dergilerinin yayın müdürü ve editörleriyle buluştu. Toplantıya, ülkenin en önemli dergilerinden Kurier Reise am Sonntag'dan Ingrid Bahrer-Fellner, Mucha Verlag'dan Bruno Jaschke, REISE-aktuell'den Henry Jedelsky, ExtraGolf & Reisen'den Ruth Payer, T.A.I-Tourist Austria Intarnatıonal'dan Andrea Schweighofer, Traveller'dan Brigitte Charwat, Yachtrevue'den Judith Duller-Mayrhofer ve Golf Week'ten Markus Scheck ile Kronen Zeitung gazetesi yazarı Frau Münzer katıldı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Türel, Antalya'nın turizm potansiyelini ve tatil fırsatlarını anlattı.
ANTALYA AVUSTURYA BASININDA

Başkan Türel'in ülkenin en çok tirajlı gazetesi Kronen Zeitung'un yazarı Frau Münzer ile yaptığı özel röportaj gazetenin önce internet sitesinde, ardından da sayfalarında "Bu yıl Türkiye tatili mini fiyatlara" başlığıyla yayımlandı. Başkan Türel, özel röportaj serisine Die Presse'ten Antonia Löffler'le devam etti.

TUR OPERATÖRLERİ İLE TOPLANTI

Başkan Türel, Avusturya temaslarında Viyana Büyükelçisi Hasan Göğüş'ün organizasyonu ile Avusturya'nın en büyük tur operatörleri ile bir araya geldi. G20, Expo 2016, Güçlü Şehirler Ağı gibi dünya çapındaki organizasyonlara ev sahipliği yapan Antalya'nın güvenli bir barış şehri olduğunu belirten Türel, konforlu otelleriyle kentin turizm olanaklarını anlattı.

ATIL KUTOĞLU'NDAN DESTEK

Avusturya'da Viyana Şehircilik Bakanı Michael Ludwig ile bir araya gelen Türel, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Öte yandan, Viyana'da yaşayan dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, Başkan Türel ile birlikte toplantılara katılarak turizm çalışmalarına katkı sağladı.

TANITIM MARATONU NORVEÇ VE İSVEÇ'LE DEVAM ETTİ

Türel, Avusturya'dan Norveç'e geçti. Oslo'da ülkenin önde gelen Turizmcileri ve Gazeteciler ile bir araya gelen Başkan Türel'in bir sonraki durağı İsveç oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e ziyaretler sırasında AKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Antalya Tanıtım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Nizamettin Şen, TÜROFED eski başkanlarından Ahmet Barut, Antalya Havaalanı İşletmesi CEO'su Yaşar Döngel, ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu eşlik ediyor.
Editör: İsveç Gündemi