Milyonlarca kişi tarafından takip edilen ünlü Rapçi başkent Stockholm'de 22 Ocak'ta sahne alacak. Stockhlolm Fryshuset'te gerçekleşecek olan konser 2020'den beri bekleniyor.

Alem Event ile İsveç, Norveç ve Danimarka'da muhteşem konserler başlıyor Alem Event ile İsveç, Norveç ve Danimarka'da muhteşem konserler başlıyor

2020 yılında Stockholm'de gerçekleşmesi beklenen ancak pandemi nedeniyle konser ve benzeri organizasyonların ülke çapında yasaklanmasıyla mümkün olmamıştı. Alem Event o dönem bilet alan vatandaşların mağduriyetini giderme noktasında bu etkinliği çok fazla benimsiyor.

Alem Event kurucu ve yöneticisi Alexander, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızın sanat ve müzikle buluşmasında aracı olmaktan büyük keyif alıyor ve özellikle kış aylarındaki karanlık havanın insan psikolojisine olumsuz etkilerinden kurtulma açısından bu tür etkinlikleri bir terapi gibi görüyoruz dedi.

"2020 yılında MERO konserinin pandemi nedeniyle iptal edilmesi bizi çok üzmüştü" diyen Alexander, "söz verdiğimiz gibi o zaman bilet alan vatandaşlarımızın biletleri geçerli olacak ve kayıtları bizde bulunuyor. Öncelikle hoşgörüleri için teşekkür ederim" ifadeleri kullandı. 

Alexander, "Yaklaşan etkinlik bir yönüyle bize güvenenlere karşı sorumluluğumuzu yerine getiriyor olabilmemiz açısından da bizi fazlasıyla heyecanlandırıyor" dedi.

22 Ocak'ta tüm müzik severleri bu etkinliğe özellikle bekliyorum ifadeleri kullanan Alexander, karanlık günlerin uzadığı, zorlu kış şartları ile birlikte buhranların biraz daha arttığı bu dönemde negatif enerjiyi müzikle pozitife çevirmek oldukça güzel olacak dedi.

BİLET NASIL ALINIR?

Etkinlikler hakkında daha fazla bilgi ve erken rezervasyon için 072 003 79 23 nolu telefonu arayınız.

Editör: İsveç Gündemi