Kristinehamn'ın dışında bir kamyon devrildi, Hedemora'da iki kaza ve Kumla'nın kuzeyindeki E20'de iki kamyonun çarpışması sonucunda gece hareketli geçti.

İsveç'te buzlanma nedeniyle ulaşımda ciddi sorunlar yaşanırken, kazalarında sık sık meydana geldiği bildirildi.

Salı sabahı saat 05.30 sıralarında Kumla'nın kuzeyinde E20 üzerinde iki tır çarpıştı. Kazanın ardından güney istikametinde yol tamamen trafiğe kapanırken, acil servis ekiplerine göre kazanın kayma sonucunda meydana geldiği belirtildi.

Salı gecesi iki buçukta, Kristinehamn'ın dışındaki E18'de bir kamyon devrildi ve bu, kamyonun kurtarılacağı Salı günü ancak sabah 10'da çözülmesi beklenen büyük trafik sorunlarına yol açtı.

Dün akşam Hedemora dışında da kazalar oldu. Saat 23:00'te bir binek otomobilin kontrolden çıkması sonucu kaza meydana geldi. Sabah, Forsnor'dan Hösserud'a giden 728 numaralı yolda bir binek otomobil devrildi.

Stockholm'de, Stockholm istikametindeki Trafikplats Överfors'ta 73 üzerinde bir kaza meydana gelirken, Västmanland ilçesinde 250 numaralı karayolu üzerinde çok sayıda aracın karıştığı bir kaza trafik üzerinde büyük bir etkiye ve ciddi şekilde kısıtlı erişime yol açtı.

Yine 22:30'dan hemen önce, polis ve acil servisler Jönköping'in dışındaki E4'te bir minibüsün bariyerlere çarptığı bildirildi.

SMHI'nin bir haftalık yoğun uyarılarına rağmen çok sayıda kaza meydana gelirken, artık kayma riskinin yavaş yavaş ortadan kalkabileceği belirtildi.

Coop kendi markası olan rosto etleri geri çağırıyor Coop kendi markası olan rosto etleri geri çağırıyor
Editör: İsveç Gündemi