Adınıza açılan davaları ve mahkeme kararlarını internetten takip etmek isterseniz bunu yapmak sizin elinizde. Üstelik sorgulama yapmak istediğinizde, sitemizi ziyaret ederek bunu çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Sorgulama yapmak nasıl olmakta;

Sorgulama yapmak oldukça kolay ve basittir. Bunun için sitemizdeki sorgulama yapılacak alanda bulunan bilgilerin doğru bir şekilde doldurulması yeterlidir. Bu bilgilerin doğru şekilde doldurulması ile birlikte uyap vatandaş dosya sorgulama yapmak oldukça kolaydır. Bu bilgiler davalı ve mahkeme kararını merak edenler için sunulmakta olan bilgilerdir.

Hangi bilgiler gerekli;

Dava sorgulamak istediğinizde gerekli alanların doldurulması zorunlu ve mecburidir. Tc kimlik numarası bilgileriniz, nüfus kağıdınızda yazan bilgiler, dava numarası, Yargıtay dairesi ve esas numarası bilgilerinin doldurulması gerekli alanlar arasındadır. Bu bilgiler doğru bir şekilde doldurulduğunda sitemizden, yapabilir ve anında sorgulama sonucuna ulaşabilirsiniz.

Gün içerisin de kolayca bakabileceğiniz dava ve mahkeme sorgularınızın sonuçlarını anlık görebilirsiniz. Kullanımı kolay ve hızlı olan sitemiz, merak ettiğiniz dava sonucunu size anında göstermektedir.  

Kaynak :

Editör: İsveç Gündemi