Halmstad dışında Perşembe akşamı meydana gelen trafik kazasında beş yaşındaki küçük Siri yaşamını kaybetmiş ve ailenin geri kalanı ise yaralı halde tedavi edilmek üzere, hastaneye kaldırılmıştı. Ailenin en küçük üyesi olan minik Siri kazadan kurtulamayıp yaşamını yitirmişti.

29 yaşındaki acılı baba, kızını kaybetmenin acısını dindirmeye çalışırken, sosyal medya hesabından paylaştığı bir mesaj binlerce İsveçlinin kalbine dokundu. Saatler içinde binlerce kişi tarafından yorum yapılarak paylaşılan mesajda acılı baba kızını kaybetmenin tarifsiz acını ve onu özleyeceklerini dile getiriyordu.

"Küçük sevgili siri, bizi sonsuza dek terk ettin" diye mesajına başlayan acılı baba, "Seni hayatta tutmak için elimden gelen her şeyi yaptım ama bir adam arabasını aniden bizim tarafımıza çok hızlı sürmeyi seçti ve sonunda başlamak zorunda kaldığın küçük harika hayatını söndürdü" şeklinde devam etti.

Üzüntülü baba, "Beni tarif edilemeyecek kadar büyük bir boşlukla bırakıyorun. Her gün sen ve ben vardık" diyerek, benimle kapıda buluştuğunda sıcak sarılmalarını, deliliğini ve her şey hakkındaki fikirlerini özleyeceğim. Babanın çalışmayı bırakmasını istedin, böylece birlikte dondurma satabilirdik, böylece büyük gün birlikte olabilecektik.

"Öfke yardımcı olmuyor"

Kızının kaybıyla öfke ve anlamsızlık içinde büyük bir boşluğa düştüğünü dile getiren acılı baba: "Öfke ve üzüntü arasında gidip geliyoruz, ancak çoğunlukla boşluk ve gözyaşları arasında gidip geliyoruz" diyor ve ekliyor.

"Öfke, küçük prensesimizi geri almamıza yardımcı olmuyor, bu yüzden boşluğu bize her zaman verdiğin tüm güzel anılar ve kahkahalarınla doldurmaya çalışıyoruz."

Beş yaşındaki küçük kızın trajik bir şekilde hayatını kaybetmesine neden olan sarhoş sürücü ile ilgili yorum yapmayan aile, öfkenin kızlarını geri getirmeyeceğini bilerek, kabullenmesi zor bir durumla karşı karşıya olduklarını dile getirdi.

Editör: İsveç Gündemi