20'li yaşlarında bir adam bir tarlada ölü bulundu ve polis cinayeti araştırıyor.

Edinilen bilgiye göre, öldürülen kişi kafasından tek kurşunla infaz edilmiş.

Pazartesi akşamı, yoldan geçen biri Enköping'in dışındaki bir tarlada ölü bir kişi buldu ve polis cinayetle ilgili ön soruşturma başlattı.

"Devam eden bir soruşturmamız var ve ciddi bir suçu araştırıyoruz" diyen Polis sözcüsü Magnus Jansson Klarin Pazartesi akşamı yaptığı açıklamada, şu anda bundan daha fazlasını söyleyemem ifadeleri kullandı.

Bazı kaynaklardan edinilen bilgiye göre, şahsın infaz yöntemiyle başından tek kurşunla vurularak öldürüldüğü yönünde bilgiler var.

Salı sabahı polis, ölen kişinin 20'li yaşlarında bir adam olduğunu doğruladı.

Polisin internet sitesinde "Yoldan geçenler, Enköping'in dışındaki bir tarlada yatan cansız bir insanı görürler" ifadelerine yer verildi. Aynı zamanda bir kişinin ölü bulunması ile ilgili çok sayıda teknik ekip olay yerine sevk edildi denildi.

Polis, olay yerindeki koşulların, bir suç işlendiğinden şüphelenmelerini sağladığını belirtiyor. Polisin ne olabileceğine dair bir teorisi var ancak şu anda daha fazla ayrıntı vermek istemiyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, bölge polis sözücüsü Magnus Jansson Klarin, olayla ilgili teknik inceleme ve soruşturmanın devam ettiğini, olayla ilgili elde edilen bilgiler hakkında konuşmak için henüz erken olduğuna vurgu yaptı.

Polis olaya dair fazla ayrıntı vermekten kaçındı.

"Orada tam olarak bildiklerimizi, araştırma amaçlı teknik nedenlerle söyleyemem" diyen Magnus Jansson Klarin, soruşturma önlemleriyle kapsamlı bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Cinayetle ilgili ön soruşturma başlatıldı. Gece boyunca geniş bir alan kordon altına alındı ​​ve incelendi.

Salı günü saat 07'den hemen önce barikatlar kaldırıldı.

Polis, olayla bağlantılı olabilecek gözlemlerde bulunmuş olabilecek kişilerle temasa geçmek istiyor.

Editör: İsveç Gündemi