21 Ocak Cuma günü akşam saatlerinde  sıralarında özel güvenlik kıyafetini giyerek işe gidiyorun diyerek evden ayrıldı. Eşini gece telefonla arayarak, bir saat sonra evde olacağını söyleyen Mevlüt Taş’tan, o saatten itibaren haber alınamıyor.

Eşi polise giderek kayıp ilanı verdi

Kayıp Mevlüt Taş’ın eşi Z. Taş, Cuma gecesi en son gece saat 24:00’de görüştüğü eşi eve gelmeyince durumu önce aile yakınları ve yakın dostları ile paylaştıktan sonra, Cumartesi sabahı Brüksel’e bağlı Uccle polis bürosuna giderek eşinin bulunması için kayıp ilanı verdi.

Taş ailesine yakın isimlerden Hacı Ömer Yıldız’ın paylaştığı bilgilere göre, Brüksel Uccle polis bürosu durumu savcılığa bildirerek, kayıp Mevlüt Taş’ın bulunması için acil arama izni istedi.
Brüksel polisi, kayıp bekleme süresi dolduktan sonra, teknik takip araştırma üzerinden kayıp Mevlüt Taş’ bulmak için çalışma başlattı.

“Hayatından büyük endişe duyuyorum”

Mevlüt Taş’ın eşi Z. Taş, eşinin hayatından büyük endişe duyduğunu açıklayarak, eşini görenlerin yada yerini bilenlerin aşağıdaki numaradan kendilerini arayarak bilgi vermelerini, veya en yakın polis karakoluna giderek, ihbarda bulunulmasını istiyor.

Editör: İsveç Gündemi