Türkiye'nin makine sanayi sektöründe üretimi noktasında en köklü ve yüzde yüz yerli üretim yapan tek firma olan DVT DEVOTRANS ile 10 yıllık çalışmayı İstanbul'daki ofisinde değerlendirme imkânı bulduk.



Bu uzun soluklu çalışma ve daha etkili bir şekilde geleceğe taşıma noktasında güven ve itibarları nedeniyle DVT DEVOTRANS'ın tüm yetkililerine ve çalışmalarda sürekli iletişimde olup, veri akışını bilgilendirme noktasında kolaylık sağlayan çalışanlarına teşekkür etmeyi borç bilirim.

2008 yılında tanışma imkânı bulduğum ve 2009 yılında arama optimizasyonları noktasında danışmanlık hizmeti vermeye başladığım Türkiye'nin en köklü şirketiyle 10 yılı geride bırakmanın sevincini yaşıyorum.

Türkiye'de ileriyi gören ve teknolojik gelişimle birlikte kendini sürekli yenileyerek hem üretim noktasında hem de hedef kitleye ulaşmada öncü kurumlardan biri olan DVT DEVOTRANS bu anlamda oldukça yol almış ve uluslararası rakipleriyle ciddi boyutta rekabet edebilir hale gelmiştir.

600'den fazla ürün yelpazesi, 15 bin müşteri ve 60 ülkeye ihracat yapan Türkiye'nin dev kuruluşu DVT DEVOTRANS daha çok ülkeye ihracat yapmak için durmaksızın çalışmalarını sürdürürken, internet alanında rekabet edebilirliği artırmak ve hedef kitleye daha etkin ulaşmak için benimde böyle kurumsal ve büyük hedefleri olan bir şirkete danışmanlık yapıyor olmam benim açımdan oldukça gurur verici. Dört farklı dilde içerik sunan devotrans.com web sitesinde yüzlerce makaleye imza atmak ve onların farklı dillerde yayınlanmasına zemin hazırlamak oldukça yorucu olsa da değer ürettiği için büyük keyif veriyor.

Şubat ayı içerisinde Türkiye'ye yapmış olduğum ziyaret kapsamında 11 Şubat 2019 tarihinde DVT DEVOTRANS yöneticileriyle bir araya gelip, durum değerlendirmesi ve ileriye yönelik hedefleri belirterek yeni bir çalışma heyecanıyla önemli bir zemin hazırladık.



Hedefler noktasında dünyanın gelişen sanayi ve ekonomi rotalarımızı çizerek bu anlamda DVT DEVOTRANS Genel Müdürü Hakan ULUTAŞ ve yönetim ekibi ile yaptığımız verimli toplantı inanıyorum ki şirketi çevrimiçi ortamda çok daha başarılı bir noktaya taşıyacaktır.

Azim ve kararlılık ile çalışıp sabırla sonuçlarını almayı bilen bir kurum olan DVT DEVOTRANS bu anlamda çalıştığım en önemli şirketlerden biridir.

DVT DEVOTRANS'ın ürettiği ürünler ve yaptığı iş ile ilgili daha geniş bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.