Üretim alanı ile ilgili dünya çapındaki tüm fuarlara katılarak hedef kitleye ulaşan DVT Devotrans, son bir yıl içinde birçok fuara katılım sağlayarak Türkiye'nin dünya çapında temsilini gerçekleştirdi.


14-17 Nisan 2018 arasında gerçekleşecek olan 'nda da yerini alacak olan DVT Devotrans, ürettiği kaliteli ürünleri sergilemeye devam edecek.


DVT DEVOTRANS Tekstil Teknoloji Liderlerinin Buluştuğu ITM 2018 Dünya Lansmanlarında yer alarak üretimdeki istikrarını, teknolojik gelişim kapsamında ürettiği ürünleri üretici ile buluşturacak.


Dünya tekstil sektörünün kalbi 14-17 Nisan 2018 tarihlerinde, İstanbul’da düzenlenecek olan ITM 2018 Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda atacak.


Alanında öncü teknolojiler geliştiren ve yüzde 100 yerli üretim yapan DVT DEVOTRANS küresel anlamda büyük önem taşıyan ITM 2018 fuarında Salon 10, 1013D bölümünde yerini alacak. Küresel çapta sektör yatırımcıları ve ticari heyetlerin ziyareti ile adeta bir tekstil şovuna dönüşecek olan fuarda DVT DEVOTRANS teknolojik anlamda en gelişmiş ürünlerini sergileyecek.


ITM 2018 Fuarı; Türkiye ve Ortadoğu’nun alanında en büyük fuarı olmasının yanı sıra küresel çapta da sektörün en önemli organizasyonlarından birisi.


ITM 2018, pamuktan ipliğe, dokumadan örmeye, dijital baskıdan boya ve terbiyeye kadar sektörün tüm alt kollarında hizmet veren, alanının lideri üreticilerin katılımıyla adeta bir tekstil teknolojileri şölenine dönüşecek. Yerli ve yabancı pek çok firmanın ürünlerinin ilk dünya lansmanını yapacağı ITM 2018, DVT DEVOTRANS açısından da oldukça önem arz ediyor. Binlerce ürünü onlarca ülkede kullanılan DVT DEVOTRANS, fuara katılacak olan yatırımcıların Salon 10, 1013D’ye uğrayarak standı ziyaret etmelerini bekliyor.


DVT DEVOTRANS’ın tekstil alanındaki gelişmiş ürünleri ile ITM 2018 Fuarına damga vurması bekleniyor.


Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Endonezya, Vietnam, Mısır, Cezayir, Tunus, Fas, İran, Özbekistan ve Türkmenistan gibi çok sayıda ülkeye Türkiye tarafından vize uygulanmamasından dolayı söz konusu ülkelerden yoğun katılım beklenmekte. Bu durum ITM 2018 fuarının Doğu ve Batı arasında gördüğü köprü misyonunu güçlendirmekte.


DVT DEVOTRANS'ın üreticiye büyük güç katan ürünleri hakkında daha geniş bilgi almak için fuar ziyaretçilerini standına bekliyor.
Editör: İsveç Gündemi