Her geçen yıl daha büyük katılımla gerçekleşen prestijli fuara Türkiye'nin alanındaki lider firması DVT DEVOTRANS da katılmakta.

Geçen yıl gerçekleşen Plast Eurasia İstanbul 2018, 28.Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı, 44 ülkeden 1.094 firma ve firma temsilciliği ve 103 ülkeden 51.684 sektör profesyonelini 5 – 8 Aralık 2018 tarihlerinde bir araya getirdi.

Türkiye'nin yüzde yüz yerli üreticisi olan , 60 yıllık bilgi birikimiyle tasarlayıp ürettiği yeni ürünleriyle fuarın önemli katılımcılarından biri olarak yerini alacak. Salon 5 Stand 517A 'da ziyaretçilerini bekleyecek olan DVT DEVOTRANS kalite kontrol test cihazlarında 50 sektöre hitap eden geniş ürün yelpazesine sahip bulunmakta. Dünyanın birçok ülkesine ihracat yapan ve binlerce üretici tarafından tercih edilen Türkiye markasının yeni ürünleriyle fuarın en çok ilgi gören katılımcısı olarak öne çıkması bekleniyor.

DVT DEVOTRANS aynı zamanda alanında Türkiye'nin yenilikçi firması olarak göze çarpmakta ve teknolojinin gelişimine uygun sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren bir marka olarak beğeni kazanmakta DVT DEVOTRANS 4-7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Plast Eurasia İstanbul 2019 fuarında mutlaka ziyaret edilmesi gereken şirketler arasında yer almakta.

Editör: İsveç Gündemi