İnşaat sektöründe tasarım ve iç dizayn işinde önemli bir marka haline gelen Halil Kayan ve Muhammed Kaya'nın ortak girişimi ile İsveç'te Türkiye'den gelenlerin ilk online satış sitesi olma özelliği taşıyan My-Sweethome.se internet sitesinde 400'den fazla ürün çeşiti, uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla yer alıyor.

İsveç'te olmayan ve her tatil döneminde Türkiye'den alıp getirmek zorunda olunduğu bir çok ürünü adrese teslim gönderen My Sweet Home aynı zamanda klarna gibi ödeme kolaylığı sağlayan sistemlerde kullanıyor.

Güvenli alışverişin adres

Girişimci Muhammed Kaya ve Halil Kayan site ile ilgili girişimlerini şöyle açıkladı. "Günümüz dünyasının vazgeçilmezi olan ve sürekli gelişerek devam eden teknolojinin sunduğu imkanları toplumun faydasına ve iş hacminin potansiyeli noktasına taşımak için böyle bir girişimin ihtiyaç olduğunu fark ettik. Daha öncede bu işi sosyal medya üzerinden yapıyorduk. Ancak artık bütün ürünleri tek bir platformda ve herkesin kendi seçebileceği bir duruma getirmek istedik. Toplumumuzun ihtiyaçlarını karşılamak önemli önceliklerimiz arasında ve buna göre ürün yelpazemizi genişleteceğiz" değerlendirmesinde bulunarak kurulan sistemin son derece güvenli olduğunu ve çok önemli markalarla çalıştıklarını söyledi.

Şu anda 400'den fazla ev gereçlerinin yer aldığı internet sitesinin İsveç'te yaşayan gurbetçilerin ihtiyacını karşılayacak. Dünyayı her yönü ile küçük bir köy haline dönüştüren internet alanında yer almanın önemli bir zorunluluk haline geldiğini belirten girişimciler, vatandaşın bu alandaki ihtiyaçlarını karşılmak istedik. Bu yüzden son derece mutluyuz ifadelerini kullandı.

ÜRÜNLERİ İNCELEMEK İÇİN
my-sweethome.se
Facebook'tan takip et
İnstagram'dan takip et

Editör: İsveç Gündemi