Yiyecekleri ve market ihtiyaçlarını rekor sürede size teslim etmeyi vaat eden Getir, Fransa’da ve Avrupa’da hızlı teslimatın öncüsü olmak istiyor. Son altı ayda Paris, Marsilya ve Lille’de yerleştikten sonra, şimdide Lyon’da hizmete başladı.

10 dakikada teslim ediyor

Getir, market ve hızlı yiyecek ihtiyaçlarını 10 dakikada teslim ediyor. Fransa’da genişlemeye devam etmek isteyen Getir, platformun ülkedeki dördüncü konumu olan Lyon’da hizmete başladı. Ayrıca, Vénissieux, Villeurbanne ve La Guillotière’in Lyon semti sakinleri de sabah 8’den akşam 23:30’a kadar elektrikli bisikletler ve scooterlarla gerçekleştirilen hızlı teslimata erişebilecekler.

Fransa’da 1.000’den fazla kişiyi istihdam sağlıyor

Fransa’da hizmete başlarken sadece beş mağazaya sahip olan Getir, şimdi 30 mağazadan oluşan geniş bir ağa sahip ve Fransa’da 1.000’den fazla kişiyi istihdam sağlıyor. Platformun Lyon’a gelişiyle birlikte yaklaşık 100 kişiye daha istihdam sağlayacak.

Nazım Salur tarafından kurulan şirket, bu yıl 1,1 milyar dolardan fazla kaynak toplayarak 7,7 milyar dolar değerinde olmasını sağladı.

Editör: İsveç Gündemi