Kalite Kontrol Test Cihazları alanında sektörün devleri arasında zirveye yerleşme mücadelesi veren DVT DEVOTRANS önemli atılımlar yapıyor.

55 yıllık geçmişi ve tecrübeleriyle 600'den fazla ürün modeli ve 60'a yakın ülkeye ihracat yapan Türk Markasının 2017-12 nolu projesi KOSGEB tarafından kabul edildi.

Üreten bir ülke olma ve üreticiye destek noktasında uygun projelere destek veren KOSGEB, Endüstriyel uygulama programı kapsamında Türkiye'nin en iyi üreticisi DVT DEVOTRANS'ın Süspansiyon Körükleri Test Cihazı için hazırladığı 2017-12 nolu projesini desteğe uygun gördü.

AR-GE, planlama, mühendislik, tanıtım işlerine oldukça önem veren ve sürekli yatırım yapan DVT DEVOTRANS, alanında Uluslararası önemli fuarlara da katılarak ürettiği ürünleri sınırlar ötesinde tanıtıp Türkiye ekonomisine katkı sağlama noktasında da önemli bir rol oynuyor.

Şirket, SÜSPANSİYON KÖRÜKLERİ TEST CİHAZI DVT LZ olarak kayıtlarına dahil ettiği bu önemli ürün alanındaki en gelişmiş modellerden ve ihtiyacı karşılama noktasında en gelişmişi olarak öne çıkıyor.

Hakan UlutaşCihaz ile ilgili bilgi veren DVT DEVOTRANS Genel Müdürü Hakan Ulutaş  "Ürettiğimiz cihaz, teknik olarak son derece gelişmiş ve ihtiyacı karşılama noktasında oldukça önemlidir. Ürettiğimiz test cihazı Lazer ile körük çap genişliği ölçerek, buna bağlı basınç yük grafikleri elde etmeye yardımcı olmaktadır. DLC dokunmatik ekrana sahip test cihazı hızlı geriye dönüş özelliğine sahiptir.  ± % 0.5 duyarlılığı, 3 faz 380 volt çalışma voltajı, 2 KVA elektrik gücüne sahiptir, deney hız aralığı dakikada 0.10-500.00 mm. dir. İlave olarak dört adet grafikten oluşan özel yazılıma sahip olan son derece kapsamlı bir test cihazıdır" değerlendirmesinde bulundu.

DVT DEVOTRANS olarak, 55 yılı aşan bir tecrübeye sahip olduklarını, Türkiye'nin üretim potansiyelini dünyaya gösterme noktasında da önemli bir sorumluluk hissettiklerine vurgu yapan Hakan Ulutaş  "Biz alanımızdaki sorumluluklarımızın farkında olarak çalışıyoruz. Yarım asırdan fazladır bu sektörde var olmak ve gelişen Dünya'nın teknik ve sektörel hareketliliğine uyum sağlama ve test cihazları sektörünü geliştirme noktasında önemli bir birikime sahip olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. KOSGEB Endüstriyel uygulama programı kapsamında sunduğumuz 2017-12 nolu projemizin kabul edilmesi de işimizde ne kadar titiz olduğumuzun bir ispatı niteliğindedir" dedi.

Ulutaş, 6-9 Aralık 2017 tarihinde büyük ilgi gördükleri Plast Eurasia İstanbul 2017 fuarını geride bıraktıktan hemen sonra 7-12 Şubat 2018 tarihinde Hindistan'da gerçekleşecek olan PLASTINDIA 2018'de yer alacaklarını belirterek, tanıtım çalışmalarına da yoğun bir şekilde devam edildiğini belirtti.
Editör: İsveç Gündemi