HSB Stockholm yetkililerinin talebi ile organize edilen tanıtım programı çerçevesinde, Ağaoğlu Grubu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu Gayrimenkul'ün Skyland projeleri de gezildi.

Türkiye'nin ilk "franchise" zincirini kuran, günümüzde en yaygın Emlak Danışmanlık ağına sahip olan Turyap, yabancı Gayrimenkul alıcılarına sunduğu hizmetler çerçevesinde Türk Gayrimenkul sektörünü, İsveç'in tanınmış gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm yetkililerine de tanıttı. 1923 yılında kurulan, portföyünde 27.000 Konut bulunan HSB Stockholm yetkililerinden gelen talep üzerine Turyap, bir tanıtım programı organize etti.

23 Nisan 2015 günü gerçekleşen organizasyonda, HSB Stockholm'ün orta ve üst düzey yöneticilerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik heyete önce TURYAP üst düzey yöneticisi İsmail Özcan ve Organizasyon Geliştirme Müdürü Oğuz YARSOY tarafından, Türkiye ekonomisi, Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasası ile ilgili bir sunum yapıldı. Heyet, daha sonra, TURYAP organizasyonunda, Ağaoğlu Grubu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu Gayrimenkul'ün Skyland projelerini gezdi.konuthaberleri.com

satış ofisleri ziyaret edilen Ağaoğlu Grubu'nun inşa ettiği Maslak 1453 projesinin Proje Müdürü Metin Ardalı ve Yurtdışı Satış Müdürü Serene İtani tarafından, Eroğlu Gayrimenkul'ün inşa ettiği Skyland projesinin Yurtdışı Satış Müdürü Orkun Şimşek tarafından verilen bilgileri dinleyen heyet üyeleri, projelerin Mimari ve Yatırım boyutları ile ilgili bilgi aldılar, sorular sordular ve örnek daireleri gezdiler. 
Editör: İsveç Gündemi