K 2019 fuarı, 16 ila 23 Ekim 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde gerçekleşti.Fuar sektörden binlerce markayı bir araya getirdi. Alanındaki en prestijli markaların bir çatı altında yüz bine yakın ziyaretçiye ürünlerini tanıttığı fuarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden DVT DEVOTRANS önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. 



Plastik ve kauçuk sanayilerinin faaliyet alanındaki lider kuruluşu olan ve tamamen yerli üretim yapan DVT DEVOTRANS, gerçekleşen tüm değerli fuarlara katılarak hedef kitlesine etkin bir şekilde ulaşmakta.

Katıldığı her fuarda ilgi odağı olan DVT DEVOTRANS kalite kontrol test cihazları noktasında yenilikçi çalışmalarıyla liderliğini sürdürmekte.



60 yıllık bilgi ve birikimini yenilikçi bakış açısı ve teknolojinin gücüyle birleştirerek çalışmalarını sürdüren DVT DEVOTRANS bu anlamda Türkiye’nin en değerli markasıdır.



K 2019fuarından yeni dönen DVT DEVOTRANS, 4-7 Aralık 2019 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP fuar merkezinde ziyaretçilere kapılarını açacak olan Avrasya’nın en büyük fuarı Plast Eurasia İstanbul’a katılıyor. DVT DEVOTRANS’ın Plast Eurasia İstanbul katılımı ile ilgili daha geniş bilgi için tıklayabilir. DVT DEVOTRANS’ın ürettiği kontrol test cihazlarınıinceleyebilirsiniz.

 

Editör: İsveç Gündemi