THY'nın İsveç'teki yeniliklerini anlatmak için bu gün basın mensuplarıyla buluşan THY Stockholm Müdürü Bilal Arpacı, 2018 yılında ki çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
Geçen sene olduğu gibi bu sene de Stockholm - Ankara direk uçak seferlerinin yapılacağını aktaran Arpacı şöyle konuştu: 

"2017 yılında Stockholm, Ankara hattında 4 defa direk sefer icra ettik. Bunları 2018 yılında da devam ettireceğiz. 18 haziran, 18 ağustos tarihleri  arasında 4 sefer uçuşla, hizmetimizi aynı şeklide devam ettireceğiz. Bu sene direk uçuşlarımızda yeniliğimiz ise yolcularımıza 46 kilo bagaj hakkı tanımak olacak" 

Geniş gövdeli uçak seferlere başlıyor

Yaz dönemi uçuşlarında geniş gövdeli ve çift koridorlu uçakların da seferlere başlayacağını ifade eden Arpacı'' Yaz döneminde sefer yapan uçağımızın biri geniş gövdeli olacak. Çift koridorlu büyük bir uçak. Kış döneminde hafta da 17 uçuşumuz oldu. Bazı günler iki, bazı günler üç uçuş. Her üç seferde modern ve yeni uçaklarla yolcularımıza hizmet verdik, vermeye devam ediyoruz''dedi. 


Kış seferlerinde yenilikler

Kış seferlerinde yolcuların hoşça vakit geçirmesi için yapılan yenilikleri anlatan Arpacı, ''Kış seferlerinde sabit business class konfigürasyonunda ve bütün koltuklarda uçak içi eğlence sisteminin olduğu uçaklar tercih edildi. Bu sene bu uçaklarla kış tarife dönemini geçirmiş olduk. Önümüzde ki dönem seferlerimizde de yolcularımıza  gerekli düzenleme ve planlamaları yaparak aynı şekilde hizmet vermeyi düşünüyoruz'' değerlendirmesinde bulundu.
 

Reklam:
Atlas Global  Stockholm - Konya, Antalya  ve diğer noktalar
Pegasus
 Stockholm - Ankara, Konya, Antalya, Alanya ve diğer noktalar
Sun Express Stockholm - Konya, Antalya, İzmir ve diğer noktalar
Türk Havayolları Stockholm - Ankara, İstanbul, Konya, Antalya, Alanya ve dünyanın diğer birçok noktaya yapılan uçuşlar ile ilgili biletlerinizi Tatil Resebyrå'dan alabilirsiniz. 
Telefon numaraları:  08 12 87 66 66 - 072 226 08 02

Editör: İsveç Gündemi