Bir yıl önce İsveç'in başkenti Stockholm'ün Haninge bölgesinde açılan Tatil Resebyrå yeni şubesini Fittja Alışveriş Merkezi'nin içinde açıyor.

Göçmen nüfusunun en yoğun olduğu bölgelerden biri olan Fittja'da yeni şubesiyle 1 Kasım'da hizmet vermeye başlayacak olan Tatil Resebyrå, seyahat ve tatil noktasında bölge insanı için önemli bir seçenek olacak.

Dünyanın her yerine uçuk bileti, otel satışı yapan Tatil Resebyrå geniş bir hizmet ağına sahip acenta olarak öne çıkıyor. Uçak bileti, otel ve transfer hizmetleri notkasında geçen yıl verimli bir sezon geçirdiklerini belirten şirket müdürü İlhan Kaya kısa vadeli hedefleri noktasında marketin beklentilerini karşıladığını ancak orta ve uzun vade için alışveriş merkezleri ve merkezi lokasyonlarda yer edinme hedefleri olduğunu belirtti.

Kurumsal organizasyonlar en önemli hedeflerimiz arasında

Bireysel ve aile paket satışları yanında kurumsal firma ve grup organizasyonları noktasında önemli çalışmalarımız var diyen İlhan Kaya "Özellikle Türkiye'ye gidecek olan gruplar için çok önemli çalışmalarımız var. Golf kulüplerinden futbol kulüplerine, kültürel ve sanatsal organizasyonlardan iş gezilerine kadar bir çok gruba yardımcı olmak için büyük çaba harcıyoruz ve bu alanda önemli bir tecrübe edindik. Önümüzde büyük bir süreç ve sektörde kalıcı olmak için planlamalarımız bulunuyor. Çok aceleci değiliz ama gelecekte İsveç'te önemli bir marka olmayı hedefliyoruz" yorumunda bulundu.

Türkiye'ye gidecekler için çok avantajlıyız

Tatil Resebyrå satış sorumlusu Semihhan Aydemir "Uçak bileti ve otel noktasında dünya geneline satışlarımız bulunuyor. Ancak Türkiye bizim için pazarın en önemli destinasyonu çünkü ülke turizmine katkı ve kendi ülkemize gidecek olan gerek yabancı, gerekse kendi vatandaşlarımız için özellikle avantajlı çalışmalar yapıyoruz. Türkiye'de transfer ağımız Antalya, Bodrum, Alanya, İstanbul başta olmak üzere, birçok noktaya bulunuyor. Bunun yanı sıra Türkiye genelinde her şey dahil tatil paketi hizmeti sunuyoruz. Bizden paket olarak alım yapanların taleplerine göre burdan başlayıp yine burada bitecek şekilde Uçak Bileti, Otel, Transfer gibi hizmetlerin tümünü sağlıyoruz. İsveç'te de transfer hizmetimiz bulunuyor. Vatandaş aracını havalimanı otoparkına yüksek ücretle bırakmak zorunda değil, gerek giderken gerekse gelirken istenilmesi halinde transfer işlemini anlaşmalı olduğumuz taksi firmalarıyla uygun fiyata gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra Türkiye'de Havalimanından otele ve otelden havalimanına sağladığımız transfer hizmetiyle tatile çıkacak olan insanları stresten ve nasıl giderim endişesinden kurtarıyoruz" diyerek Tatile gideceklere kapsamlı hizmet sunduklarını belirtti.

Tatil Resebyrå ile iletişim kurmak için 08 12 87 66 66 nolu telefondan direk iletişime geçebilirsiniz.

Editör: İsveç Gündemi