İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan İstikbal Mobilya kaliteli ürün ve müşterilerinin işini kolaylaştırıcı hizmetleriyle büyümeye devam ediyor. Uzun yıllardır İsveç'te bulunan ve 2013 yılında el değiştiren İstikbal Stockholm Mağazası yeni işletmecisiyle dikkat çekiyor. Ürün kalitesi ve model zenginliğiyle alanında Türkiye'nin en prestijli mobilya markası İstikbal, konforunu ve kalitesini dünyaya yayarken İstikbal Stockholm de hizmet ağını genişleterek mesafeleri kaldırırarak geniş bir alana taşıyor.

Deniz Çağlar işletmeciliğinde müşteri ağını genişleten ve mobilya alan müşterilerine ürün teslimatını ve montajını ücretsiz yaparak dikkat çekmeyi başaran İstikbal Stockholm, yüzlerce kalemden oluşan ürün yelpazesiyle İskandinavya'daki en güçlü şube konumunda bunun yanı sıra, sonbahar kış dönemine özel mobilya grubunda yüzde otuzlara varan indirimler uyguluyor.

İstikbal'den Ev hanımlarına özel kampanya

İstikbal Sockholm işletmecisi Deniz Çağlar ev hanımlarına özel 24 ay vadeli ve sıfır faiz imkanıyla kredi sağladıklarını belirtti. Çağlar, "Mobilyasını yenilemek veya yeni mobilya almak isteyen ancak hali hazırda çalışamıyor olsa bile ev hanımlarına 24 ay ve faizsiz kredi sağlayarak yardımcı oluyoruz" dedi.

Stockholm'ün Skärholmen bölgesinde 570 m2 son derece elit mağazasıyla hizmet veren İstikbal Stockholm'e imkanı olanların mutlaka uğramaları gerektiğini belirten Deniz Çağlar, "Biz toplum olarak genelde alacağımız ürünlere dokunarak ve gözle görerek almayı tercih eden bir toplumuz bu nedenle vatandaşlarımızın www.istikbal.nu web sitemizden de ürünlerimizi inceleyecekleri gibi mağazamıza da uğramalarını bekliyorum" yorumunda bulundu.

İstikbal Stockholm ürünlerini incelemek için -  - Aramak için Tel: 08 28 09 56

Editör: İsveç Gündemi