Almanya ve İskandinavya bölge müdürü Hakan Ortatepe Stockholm - Konya direk uçuşları ile ilgili piyasanın nabzını tutmak ve insanların ilgisini değerlendirmek üzere İsveç'te bulunan Acentaları ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Konya'ya uçan yolcuların İstanbul'da saatlerce beklemesine gerek kalmadığının altını çizen Ortatepe "Vatandaşlarımızın yılda bir gittikleri memleketlerine direk gidip gelmelerini istiyoruz ve bu nedenle direk uçuşlar yapacağız" diyerek beklentilerinin yüksek olduğunu ifade etti.

Stockholm - Konya direk gidiş gelişlerin 3.250 kron civarı bir fiyattan başlattıklarını ancak alım yapıldıkça sınıf farklarının biraz daha fiyatı yukarı çıkarabileceğini belirterek, ilerleyen zamanlarda yine de çok fazla bir artış olmaması için çaba harcayacaklarını belirtti.

Tatil Resebyrå yetkilileri ile görüşen SunExpress bölge müdürü Hakan Ortatepe, direk uçuşlarla ile ilgili vatandaşların ilgi ve beklentileri konusunda bilgi edindi.

Tatil Resebyrå genel müdürü İlhan Kaya vatandaşların aktarmalı uçuşlardaki bekleme sürelerinden ziyare direk uçuşları tercih edeceğini belirterek satış politikalarında fiyatlamalarında vatandaşların tercihlerini yönlendirmede önemli rol oynadığının altını çizdi. Kaya "Artık eskisi gibi insanların para kazanamadığını, yaşam şartlarının zorlukları ve küresel ekonomik daralmanın getirdiği tasarruf faktörü önemle göz önünde bulunması gerekiyor" diyerek bu yıl Konya'ya direk uçuşların olumlu yansıyacağını belirtti.
Editör: İsveç Gündemi