Stockholm'ün SÄTRA Centrum'da  bilgisayar, akıllı cep telefonu tamir ve teknik servis dükkanı bulunan  Tonguç Ayhan ve Gökhan Türkkan, sabah iş yerine geldiklerinde hırsızlık şokuyla karşılaştı.

Dükkanlarının camını kırıp içeri girmeye çalışan bir hırsız, içeri girmeyi başaramasa da, dükkanın giriş kapısının camını çatlatarak zarar verdiği belirtildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hırsız sabah saat 4 sıralarında eline aldığı bir merdivenle SÄTRA Centrum'un ikinci katına çıkmaya çalışıyor.

5 dakikalık bir uğraştan sonra 2. katın camını kıran hırsız, bilgisayar dükkanına ulaşıyor. Elinde ki çekiçle bilgisayar dükkanının camını kırmaya çalışan hırsız bir hayli uğraşmasına rağmen camı kırıp içeri giremiyor. Üst katta bulunan başka dükkanlarada girmeye çalışan acemi hırsız başarılı olamayınca tekrar merdiveni sırtına alarak olay yerinden uzaklaşıyor. 

Güvenlik kamerasını izledikten sonra hırsızın kimliğini tespit ettiklerini söyleyen PC MOBİLE İsimli Teknik Servis dükkanın sahini Tonguç Ayhan, 14-15 yaşlarında ve SÄTRA'da oturan bir genç olduğunu söyledi. Acemi hırsızı polise vermeyeceklerini belirten Ayhan, bir daha yapmaması için kulağını çekeceklerini belirtti. 

ATİLA ALTUNTAŞ/İSVEÇ GÜNDEMİ

PC MOBİLE İsimli Teknik Servis Dükkanında, her türlü cep telefonu ve biligisayar arızası tamiri yapılır. Telefon numaraları: 0735323002 ve 040910303
Facebook sayfası
https://www.facebook.com/pcmobilesatra?fref=photo
Editör: İsveç Gündemi