İsveç'te her geçen gün yaygınlaşan Türk Mutfağı İsveçlilerin tercihinde de ilk sıraya oturmaya başladı.

Son yıllarda özelikle Türk Mangal usulü işletmelerin giderek arttığını gözlemlerken bu mekanlar arasında popüler olanlardan biri de Izgara Grill, adıyla, konseptiyle ve menüsüyle Adana ve Urfa'nın adeta İsveç buluşmasını sağlayan Izgara Grill Stockholm'de ızgara sevenlerin vaz geçilmez adresi haline geldi.

Tamamen Helal olan Izgara Grill; konsepti, dekorasyonu ve lezzetiyle büyük beğeni topluyor.

Büyük organizasyonlarda lezzeti adrese taşıyan Izgara Grill, yemekli organizasyonlar için önemli bir çözüm olarak sunuyor.

Yaklaşık 120 kişilik oturma salonuna sahip olan Irgaza Grill, orta çaplı organizasyonlara ev sahipliği yapabilirken aynı zamanda çok katılımlı düğün, sünnet gibi organizasyonlarda da taleplere önemli çözüm üretiyor. İsveç'te önemli bir hizmet başlatan Izgara Grill bu uygulamasıyla düğün ve benzeri organizasyonlar yapan ev sahiplerinin işini önemli ölçüde kolaylaştırıyor.

Izgara Grill yeni şubesiyle çok yakında Årsta'da olacak.

2017 yılında ilki Järfälla'da açılan Izgara Grill, yakın zamanda Årsta'da yeni bir mekan açacak, böylelikle uzak olan bölgelerin ortada buluşmasını sağlayacak yeni mekanda da yine aynı konsept olacak. Enfes lezzetler sunan Izgara Grill bu noktada önemli bir başarıya imza atıyor.

İsveçliler Adana Kebabımızı çok sevdi.

Izraga Grill işletme yöneticisi Osman Demir "Bizim için damak çok önemli çünkü bizim işimiz damağa hitap etmek ve biz bu konuda çok hassasız" yorumunda bulunarak İsveçlilerin Adana kebabı çok sevdiklerini belirtti.

İsveçlilerin Izgaraya bayıldığını da vurgulayan Demir, "Restoranımızda sıcak çorba'dan, Hatay künefesine kadar hespi bulunuyor. Adımıza yakışır gibi en iyi Izgarayı yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" diyerek şuanda Järfälla'da olan mekanlarına bir yenisini ekleyeceklerini belirterek, yeni mekanlarının Årsta'da olacağını belirtti. Düğün gibi organizasyonlarda evlere servis mantığıyla lezzeti programın olduğu yere taşıdıklarının altını çizerek, Årsta'da da aynı ilgiyi göreceklerinden şüphe etmediğini söyledi.

Izgara Grill İletişim:
Adres: Skälbyvägen 23 (Barsbro torg) 175 64 Järfälla 08 – 36 63 76
Telefon: 08-36 63 76
Web: www.izgara.se

Editör: İsveç Gündemi