Son yıllarda özelikle Türk Mangal usulü işletmelerin giderek arttığını gözlemlerken bu mekanlar arasına yeni bir mekan daha katıldı. Adıyla, konseptiyle ve menüsüyle Adana ve Urfa'nın adeta İsveç buluşmasını sağlayan Izgara Grill açıldığı bölgede İsveçlilerin gözdesi oldu.

Tamamen Helal olan ve yaklaşık 15 gün önce açılan Izgara Grill; konsepti, dekorasyonu ve lezzetiyle büyük beğeni topladı.

Büyük organizasyonlarda lezzeti adrese taşıyan Izgara Grill, yemekli organizasyonlar için önemli bir çözüm olarak görülüyor.

Yaklaşık 50 kişilik oturma salonuna sahip olan Irgaza Grill, küçük ve orta çaplı organizasyonlara ev sahipliği yapabilirken aynı zamanda çok katılımlı düğün, sünnet gibi organizasyonlarda da taleplere önemli çözüm üretiyor. İsveç'te önemli bir hizmet başlatan Izgara Grill bu uygulamasıyla düğün ve benzeri organizasyonlar yapan ev sahiplerinin işini önemli ölçüde kolaylaştırıyor.

İsveçliler Adana Kebabımızı çok sevdi.

Izraga Grill işletme yöneticisi Osman Demir "Bizim için damak çok önemli çünkü bizim işimiz damağa hitap etmek ve biz bu konuda çok hassasız" yorumunda bulunarak İsveçlilerin Adana kebabı çok sevdiklerini belirtti.

İsveçlilerin Izgaraya bayıldığını da vurgulayan Demir, "Restoranımızda sıcak çorba'dan, Hatay künefesine kadar hespi bulunuyor. Adımıza yakışır gibi en iyi Izgarayı yapmak için elimizden geleni yapıyoruz" diyerek mekan olarak Järfälla'da olsalarda özellikle düğün gibi organizasyonlarda evlere servis mantığıyla lezzeti programın olduğu yere taşıdıklarının altını çizdi.

Izgara Grill İletişim:
Adres: Skälbyvägen 23 (Barsbro torg) 175 64 Järfälla 08 – 36 63 76
Telefon: 08-36 63 76
Web: www.izgara.se
Editör: İsveç Gündemi