İsveç'in Başkenti Stockolm'ün Solna bölgesinde ilk Simit Sarayı subesi açıldı. Şubenin açılışına katılan İsveç'in Türkiye Büyükelçisi Kaya Türkmen, mağazanın ilk müşterilerinden biri olarak, sıraya geçti ve alışverişini yaptı. Mağazanın sahibi Fatih Hamurcu'yu da tebrik eden Büyükelçi Kaya, ''Hayırlı olsun'' dileklerinde bulundu.  

İskandinavya'nın en büyük Alış-Veriş Merkezi Mall of Scandinavia'yada yerini alan Simit Sarayı açılışında mağazanın sahibi  Fatih Hamurcu'yu, İsveç Yurtdışı Vatandaşlar Danışma Kurulu Üyesi Rafet Candemir,  babası Ziraat Bankası İç Anadolu 2. Bölge Koordinatörü Mustafa Hamurcu, kardeşi Türkiye Tarım Kredisi Kooperatifler Konya Bölge Birliği Müdür yardımcısı Ali  Fuat Hamurcu ve amcası İsveç'te iş adamı Ali İhsan Hamurcu'da yalnız bırakmadı. 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, uzun sıralar oluştu.


Solna'nın en yoğun caddelerinden biri olan Friends Arena Stadı yanı  Kaiser’de hizmete giren Stockholm Simit Sarayı’nın menüsünde; klasik simitten kaşarlı, sucuklu, sucuklu-kaşarlı, kaşarlı-zeytinli simit çeşitlerine; açma, poğaça ve pideden börek çeşitlerine, dürümden sandviçe, kurabiyeden pastalara kadar atıştırmalık, doyumluk ve keyiflik zengin bir ürün çeşiti yer alıyor.

Geleneksel Türk çayı, gibi pek çok içecek alternatifinin sunulduğu Stockholm Simit Sarayı, her gün  sabah saat 10:00'dan, akşam 22:00'ye kadar hizmet verecek.
Orhan Karan/Atila Altuntaş







Editör: İsveç Gündemi