Bazen dünyanın en ilginç olaylarıyla karşılaştığında insan, bu da olur mu diye şok yaşıyor ve inanası gelmiyor. Postnord'da böyle bir olay yaşaıyor.

Danimarkalı Gudmundur Örn Isfeld, bir aydan fazla süredir komşusu olan Postnord'dan bir paketin teslim edilmesini bekliyor. Ancak Postnord adresini bulamıyor.

TV 2'ye konuşan Isfeld, Brøndby'deki Postnord'un bitişiğinde oturuyorum ama nasıl oluyorsa, bir aydır beklediğim paketim gelmiyor. Sistemden kontrol ettiğimde paketim bitişiğimdeki şubede, ancak şaşırtıcı bir şekilde bir aydır bana ulaşamıyor ve ekranda adres bulunamadı yazıyor dedi.

Ancak KDV faturasının tuhaf bir şekilde posta kutusunu bulduğunu belirten vatandaş, Postnord'un bitişiğindeki adres konusunda bu kadar sorun yaşamasını anlamlandıramadığını söyledi.

ABD'den bir paket, Atlantik boyunca yaptığı yolculuğun ardından Danimarka'da bir maceraya atıldı. Bir aydır bitişikteki adrese ulaşamıyor.

Jim Carrey'nin kitabı "Memoirs & misinformation" "Hatıralar ve yanlış bilgi" nin yer aldığı paket, uzun zaman önce Brøndby'deki Postnord'a ulaştı ancak o paket oradan bir türlü bitişikteki adrese ulaşamadı.

Postnord adresi bulamıyor.

Gudmundur Örn Isfeld, "Her gün buraya geliyorlar ve daha önce bana paketler ve mektuplar gönderdiler. Şimdi adresimi bulamıyorlar ama KDV faturası tuhaf bir şekilde posta kutuma ulaşıyor" dedi.

Hala posta şirketinden gizemli vakayla ilgili bir açıklama duymayı bekliyor. Ve takip numarası artık paketi bulmak için çalışmıyor.

"Postnord'u aradım ve paketi bulduklarında arayabileceklerini söyledim ama aramadılar. Bana her zaman adresin doğru olduğunu onayladılar ama nasıl oluyorsa postam gelmiyor" dedi.

Bir ay boyunca paketini bekleyen vatandaş, şimdi gittiği Postnord şubesinde paketi bulamıyor.

Paket Amerika Birleşik Devletleri'ne geri gönderilmiş olabilir.

Olayın basına yansımasından sonra Postnord özür diledi. 

Paketin bulunarak getirilmesi için çalışma başlattıklarını ve ABD'den yeniden getirilmesi gerektiği halde, kargo ücreti almayacaklarının sözünü verdi.

Postnord'un Kopenhag bölge temsilcisi Jack Brandstrup, yaşanan olayın üzücü olduğunu belirterek, özür dilediklerini ve konunun takipçisi olduklarını belirtti.

Editör: İsveç Gündemi