Wagyumafia'nın 42 yaşındaki eş kurucusu Hisato Hamada da tuz dökme stiliyle şöhret olan Nusret Gökçe'yi çağrıştıran hal ve tavırlarla sunumlar yapıyor. 

Nitekim Dorsey, Beckham ve Sheeran, Wagyumafia'nın 'The Butcher's Kitchen' (Kasabın Mutfağı) restoranında Hamada ve alameti farikası olan 185 dolarlık Chateaubriand biftek sandviçle poz verirken gayet mutlu gözüküyordu.

Hatta Beckham o kadar tutkulu bir hayran haline geldi ki, ne zaman Hong Kong veya Tokyo'yu ziyaret etse,  bir Wagyumafia restoranında kendisine ziyafet çekiyor. Endonezya'da aile arasında verdiği bir partiye Hamada'yı yemek pişirmesi için götürmüşlüğü de var. 

Madonna'nın eski eşi olan İngiliz yönetmen Guy Ritchie, Rus DJ Zedd de bir biftek sandviçe 185 dolar vermekten memnun olanlardan. 

Kısa süre önce Japonya'nın evsahipliğinde düzenlenen Rugby Dünya Kupası, aynı zamanda restoranın gıpta edilen gece masalarını kapmak için takımların aralarında girdikleri rekabete sahne oldu.

Wagyumafia'nın sıkışık 5 restoranında rezervasyon yaptırmak da zor, zira üçü sadece üyelere açık. İnternetten masa rezerve ederken üyelik satın alınabiliyor, bu da 15 bin yen, yaklaşık 140 dolar ediyor. 

Soul ve hip-hop'tan rock ve pop klasiklerine her tür müziğin gümbür gümbür çaldığı restoranlarda her çeşit alkol de servis ediliyor. 

100 dolarlık à la carte ile 500 dolarlık omakase menüsü arasında geniş tercih yelpazesi sunan Hamada, 'wagyu'yu "Tam mamasıyla Japon bifteği demek. Japonya'da doğmuş, Japonya'da büyümüş ve beslenmiş ve Japonya'da kesilmiş olmalı" diye açıklarken ABD ya da Avustralya'daki Japon danalarının etlerini 'wagyu'dan kabul etmiyor.

Editör: İsveç Gündemi