ROMTEK firmasının genç ve başarılı CEO’su Emre Karapınar, kaliteli ve uygun işçilik parolası ile Norveç ve Türkiye arasında kurduğu köprüye yeni bir alan daha ekleyerek hedefini büyüttü.

Kurulduğu günden bugüne hem şirketlere hem şahıslara özel birçok projeyi gerçekleştirmenin yanından Müteahhitlik, boyacılık, fayans, marangoz, su tesisatı, elektrik tesisatı, yıkım temel işleri ve daha birçok alanda hizmet vermekte olan Romtek hedefini büyüterek A’dan Z’ye insanları giydirmek istiyor. İnşaat alanında ki başarılı çalışmalarına bir yenisini ekleyerek E-TİCARET olarak komple bir insana gerekli bütün kıyafetlerin satışının yapılacağı E-Ticaret firmasının merkez deposunun da Uşak’ta konuşlandırılması ve Uşak’ta istihdam sağlanması hedefleniyor.

Başarılı iş insanı genç CEO Emre Karapınar için doğup büyüdüğü ve ticaret hayatına adım attığı Norveç’in deneyimli Büyükelçisi Fazlı Çorman ise övgü ile bahsediyor.

37 yıldır Türkiye Cumhuriyetini yurtdışında farklı ülkelerde farklı görevlerde temsil eden deneyimli bürokrat Oslo Büyükelçisi Fazlı Çorman aynı zamanda İzlanda büyükelçiliği görevini de sürdürmekte. Deneyimli bürokrat Oslo Büyükelçisi Fazlı Çorman ile başarılı iş insanı Emre Karapınar hakkında yaptığımız kısa söyleşimizde sayın büyükelçi Norveç’te çok sayıda Uşak’lı vatandaşımızın yaşadığına belirterek, “Norveç le Uşak arasında çok güzel bir köprü var.  Bunun en güzel örneği ise hem Norveç’te hem de Uşak’ta kurdukları şirketleri ile Şükrü Karapınar ve Emre Karapınar” ifadelerini kullandı.

Oslo Büyükelçisi Fazlı Çorman sohbetimizde başarılı, girişimci ve genç iş insanı Emre Karapınar hakkında ise Türk kültürüne sahip çıkan genç bir girişimci diyerek sözlerine şöyle devam etti “ Emre Karapınar Türk kültürüne sahip çıkarak, Türk kültürünü yaşatmaya çalışıyor. Emre Karapınar’ın başkanlığını üstlendiği ve Norveç’te Diyanet işleri Başkanlığımız ile birlikte hareket eden ve çok güzel projelere imza atan Oslo Türk İslam Birliği Derneği, Oslo için gerçekten önemli bir yere sahip olan bir dernek. Diğer yandan Emre Karapınar’ın kurmuş olduğu ROMTEK şirketi ile burada ve Türkiye’de başarı bir ticaret yürütmekte. Norveç’te vatandaşlar için yaşam alanları inşa ediyorlar bizde Büyükelçiliğimiz olarak onlara destek olurken, onlarda büyükelçiliğimize destek oluyorlar. Öğrendiğimize göre inşaat sektörün yanı sıra giyim sektöründe de E-Ticaret üzerine bir şirket çalışmasına başlamışlar.  Bu çalışmaları Norveç için gerçekten önemli, Norveç’li vatandaşlar tüm dünyada etkili olan pandemi  nedeni ile alışverişlerini E-TİCARET üzerinden yapmaya yöneldi. Emre Karapınar’ın bu adımını bizde destekliyoruz ve mutlaka ihtiyaçlarımız doğrultusunda alışverişimizi yapacağız” dedi.

KAYNAK: UŞAK HABER AJANSI

Editör: İsveç Gündemi