Daha önceden bahsettigimiz gibi issiz arkadaslarimiza yönelik stöd och matchning projesi, Arbetsförmedlingene bagli Jobbklar Malmö firmasi ile hayata basladi.

Bu proje; arbetsförmedlingene kayitli is arayan arkadaslarimiza destek amaci ile verilmektedir. Jobbklar Malmö, kendi bransinda uzman bir firma olup; istatistiklere göre her 10 issiz katilimcidan 7sini is hayatina girisini saglamayi basarmis bir firmadir. 

Isvece yeni gelen ve Isvecce dil konusunda problem yasayan arkadaslarimiz bu sayede Türkce destek ile programlarini takip etme firsati ile Isvecteki is yasamina atilma firsatina ulasmis oluyorlar. Jobbklarìn genel anlamda isveren baglantilarinin  genis olmasindan dolayi su an bircok branslarda isci alimina ihtiyac duymaktadir. 

Özellikle Kasim ayi icerisinde bircok sayida temizlik alaninda calismak isteyen arkadaslarin katilimlarina ihtiyac duymaktayiz. Bu konuda calismak isteyen arkadaslarimizin  Arbetsförmedlingene kayitli olup ”stöd och matchning” programina hakki olmalari gerekmektedir. Tek yapmalari gereken sey levarantörlerini Jobbklar Malmö olarak secmeleri olacaktir. 

Daha detayli bilgi edinmek isteyen is arayan arkadaslarimiz icin de 9 Kasim Pazartesi günü saat 16.00`da Jobbklar Malmö ofisimizde bir tanitim toplantisi gerceklestirecegiz. Toplantiya katilmak isteyen arkadaslar bizi 6 Kasim Cuma günü saat 12ye kadar aramalarini rica ederiz.
 Lütfen özellille temizlik alaninda calismak isteyen aktivitetstödlü tüm is arayan arkadaslarinizi bizlere yönlendiriniz.

Kontakt kisi: Zümrüt Westerlund
Tel: 0725 32 43 37 
Adres: Ledebursgatan 5, Malmö
Editör: İsveç Gündemi