Pias Resebyrå'nun kendi Facebook sayfasında yayınladığı duyuruya göre, 10 Nisan tarihi itibariyle Stockholm - Konya  / Konya - Stockholm uçuşlarında gidiş geliş veya tek yön Atlasglobal ile uçan yolcular ücretsiz olarak Kulu'ya kadar götürülecek ve aynı zamanda dönüşlerde yine Kulu'dan havalimanına ücretsiz olarak servisle hizmet alacaklar. Atlasglobal yaz dönemi için başlattığı bu hizmetle Kulu'ya gidecek olan yolcular için önemli bir hizmet olduğunu belirten Pias Resebyrå müdürü İsa Akan, "Atlasglobal'in vatandaşlarımız için başlattığı bu hizmetin aksaklık yaşanmadan sunulması halinde son derece önemli buluyorum" diyerek bölge insanının havalimanından evlerine gitmeleri ve evlerinden havalimanına ulaşmaları açısından oldukça iyi bir çalışma yorumunda bulundu.

Diğer havayollarınında benzer bir çalışma başlatmasını beklediklerini sözlerine ekleyen Akan " Servis uygulaması izine giden çocuklu aileler ve yaşlılar başta olmak üzere herkesi son derece memnun edecektir" dedi.
Vatandaşların uçak biletleri ile ilgili kendilerinden her türlü bilgi almaları için 08 - 745 03 16 - 073 708 48 91 nolu telefonlardan kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Editör: İsveç Gündemi