Ramazan öncesi  kumanya dağıtmak amacıyla İsveç''ten  Bangladeş'e giden . İsveç Milli Görüş Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Karaca,  ihtiyaç sahiplerine Ramazan kumanyası dağıttı. 

Halk tarafından göz yaşları içinde karşılandığını aktaran Hüseyin Karaca, Cemaat-i İslami Partisi'nin yöneticilerinden Ramyan Ali'ninde çok duygulandığını ve göz yaşları içerisinde  kumanya ön ayak olan İGMG İsveç teşkilatına selamlarını ilettiğini söyledi.

Muson yağmurlarının bütün köyleri yerle bir ettiğini kaydeden Hüseyin Karaca, '' köylüler yoklukla mücadele ederken 80 yaşında bir nine geleceğimizi duymuş ve yolumuzu gözlemiş. Kumanyasını aldıktan sonra İsveç'teki kardeşlerimize dua etti'' dedi.

İsveç İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (IGMG) Başkanı Yavuz Selim Çelik, İsveç'ten bin tane kumanya topladıklarını ve Bangladeş'te açlık ve yoklukla mücadele eden insanlara gönderdiklerini ifade etti. Bir kumanyanın içerisinde 7 kişilik aileye bir ay yetecek kadar erzak olduğunu vurgulayan Çelik, kumpanyaya İsveç'ten katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti. 
Editör: İsveç Gündemi