İsveç'te Restoran, Pizzariye, Caffe yada büfe mi açacaksınız? Buraya kullanacağınız malzemeyi nereden nasıl mı alacaksınız? Yada yeni bir lokal buldunuz restoran yada  pizzariye'ye mi çevireceksiniz? Retoranınıza yeniden mi dizayn vereceksiniz?  Lokanta makinelerini daha uzun müddet kullanırım ve en önemlisi hangi Restaurant Lokanta malzeme markasının satış sonrası hizmeti, tamiri, bakımı servisi iyidir türünden tereddütleriniz mi var? 
İşte bunlara tek kalemde çözüm bulacak DGS Storkök&Servis AB şirketi Sätra'da hizmete girdi. 

 DGS Storkök&Servis AB Şirketinin Ortaklarından Gürhan Demirkıran, İsveç'te  restoran, pizzariye, caffe ve büfe (gatekiosk) gibi hizmet sektöründe insanların işlerini kolaylaştırmak için A'dan Z'ye, bu branşta koşturan işverenlerin yükünü hafifleteceklerini söyledi.

İsveççe, Türkçe ve Arapça hizmet verdiklerini söyleyen Gürhan Demirkıran, kendisininde restoran branşından geldiğini ve iyi bir tecrübesi olduğunu hatırlatarak, ''İsveç'te yemek sektöründe iş yapan insanların her türlü ihtiyacını karşılıyoruz. Pizza tezgahından, fırınına, buzdolabından, derin dondurucuya, Kebab-döner makinesinden, grill çeşitlerine kadar iğneden ipliğe kadar her türlü malzemeyi uygun fiyata satıyoruz'' dedi. 

Ayrıca ikinci el malzemede sattıklarını ifade eden Gürhan Demirkıran, personel giyiminden, yemek ve pizza menüsüne kadar işverene yardımcı olduklarını söyledi. 

Bununla birlikte Restoran ve  Lokakantar malzemesinin hizmeti, tamiri, bakımı servisinide yaptıklarını sözlerine ekleyen Gürhan Demirkıran, yeni bir lokali sıfırdan restorana, pizzariye veya farklı bir lokantaya çevirerek anahtar teslim çalıştıklarını belirtti. 

Gürhan Demirkıran, ''Hatta, bizim müşterimiz olun veya olmayın; diyelim ki elinizde herhangi bir markalı Lokanta malzemeleri, Restoran makinası var ve arızalı.Bunları satın aldığınız yere ulaşamıyorsunuz. Veya ulaştınız; artık üretimden kaldırılmış olduğundan parçaları yok, çözüm bulamıyorsunuz. Hiç düşünmeyin, üzülmeyin, bizi arayın Teknik Servisimiz sorununuza çözüm bulsun. Bakın çözmeye çalışalım demiyoruz, çözelim diyoruz.Bu kadar iddialı konuşuyoruz'' dedi. 

Ücret konusunda kolaylıklar yaptıklarını ifade eden Gürhan Demirkıran, ödemelere taksit kolaylığı getirdiklerinin de altını çizdi.  Tecrübeli bir kadroyla hizmet vermeye başladıklarını söyleyen Gürhan Demirkıran, şirket ortakları arasında Bilal Çakmak, Doğan Pınar ve ikide Lübnan'lı ortakları bulunduğunu kaydetti. 

Her Türlü bilgi almak için telefonlar: 08 224460

Cep telefonu: 0733886601

ADRES.: 
Stensätravägen 4, 127 39 Skärholmen


Editör: İsveç Gündemi