2019 yılında yüzde 63 artış yaşanan tadilat çalışmalarında bu yıl da trendin devam ettiği görülüyor.

Son yıllarda İsveçlilerin evlerinde en fazla yaptığı değişikliklerden biri olarak öne çıkan banyo ve mutfak yenilemeleri 2020 yılının Ağustos dönemine kadar ciddi bir artışla devam ettiği görülüyor.

Uzmanlara göre özellikle ev tadilatlarının bir duygudan daha fazla olması nedeniyle, yenileme çalışmaları artmaya başladı. Yenileme Endeksi(Renoveringsindex)'inden elde edilen istatistikler, yenileme isteğinin ülke genelinde açıkça arttığını gösteriyor.

Haninge bölgesinde yüzlerce ürün çeşidiyle farklı alternatifleri uygun fiyata sunan Nordic Kakel Gross'ta geçen yıla kıyasla talebin daha yüksek olduğu, insanların mutfak ve banyo yenilemelerine devam ettiği yönünde hareketlilik gözleniyor.

Geçen yıl İsveç'te ev boyama, mutfak ve banyo yenilemelerinde yüzde 63'lük bir artış gözlenirken, 2020 yılının Ağustos ayına kadar ki süreçte yenileme talebi bir önceki yılın seviyesine ulaştı.

Ev boyamasından sonra, en çok banyo ve mutfak tadilatı geliyor. 

Banyo ve mutfak yenilemesi yapmayı düşünenler için, Nordic Kakel Gross'ta çok fazla seçenek bulunuyor. İsveç'te fiyatları daha uygun olan firma bu anlamda öne çıkıyor.

Daha fazla bilgi almak için firma ile 08-55 06 33 11 nolu telefondan iletişim kurabilir ya da Kakel Gross sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: İsveç Gündemi