Türkiye'nin  uluslararası güçlü markası Simit Sarayı'nın ürünleri, ICA süpermarketler zincirine tedarikçi olabilme başarısını gösterdi. 

Simit, Zeytinli Simit, Peynirli Börek, Ispanaklı Börek, Portakallı Kurabiye ve Çikolatalı Çörek ürünleriyle İsveç genelinde ICA mağazalar zincirinin raflarında müşterileriyle buluşabilecek. 

Ayrıca İsveç'in  4 farklı kentleri;  Kristianstad, Borås, Umeå ve Stockholm’de ICA'nın tedarikçileri için düzenlemiş olduğu fuara Simit Sarayı'da katılma başarısını gösterdi.

- Büyükelçi Yunt'ta katıldı

Öte yandan, ICA'nın Stockholm’ün  Upplands Väsby bölgesinde  düzenlenen fuara katılan Simit Sarayı'nı, İsveç'in Türkiye Stockholm Büyükelçisi Emre Yunt'ta yalnız bırakmadı. Fuarı ziyaret eden Yunt, Simit Saray'ı ekibine başarılar diledi.

- Simit Saray'ının Stockholm'de iki şubesi var

Simit Sarayı'nın bugün ABD, İngiltere, İsveç, Almanya, Belçika, Hollanda, Mısır, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Kıbrıs başta olmak üzere 17 ülkede 300'ün üzerinde mağazası bulunuyor. 10 bine yakın kişiyi istihdam ediyor. Firma her gün 800 bin kişiyi ağırlıyor. Hem yurt içinde hem de dışında büyümesini devam ettiriyor. 

İsveç'in başkenti Stockholm'de Solna Mall Of Scandinavia ve Skärholmen Centrum'daki şubeleri bulunan Simit Saray'ı, İsveçlilerden de büyük ilgi görüyor. 
Editör: İsveç Gündemi