Anadolu motiflerinin etkin kullanıldığı tasarım komseptiyle birlikte kendinizi Türkiye'deki bir mekanda gibi hissetmenizi sağlayan CIZGARA GRILL bu yönüyle de özellikle Türkiye'den İsveçe gelmiş insanlara farklı bir duygu katıyor.

Konseptiyle ve menüsüyle Adana ve Urfa'nın adeta İsveç buluşmasını sağlayan C Izgara Grill Stockholm'de ızgara sevenlerin vaz geçilmez adresi haline geldi.

Tamamen Helal olan C Izgara Grill; konsepti, dekorasyonu ve lezzetiyle başkent Stockholm'de üç şubesiyle hizmet veriyor.

Barkarby ve Årsta'dan sonra yeni şubesini de Hallunda'da açan C Izgara Grill Ramazan ayı boyunca iftarda açık olacağını duyurdu.

C Izgara Grill 3 şubesiyle Ramazan boyunca iftarda açık olacak.

İsveç'in başkenti Stockholm'de Izgara grilin en önemli mekanlarından biri olan C Izgara Grill, Ramazan ayı boyunca iftarda açık olacağını duyurdu.

Barkarby, Årsta ve Hallunda'da üç şubesiyle tamamen helal lezzetler sunan C Izgara Grill, müslümanlar ve bölge insanları tarafından en çok tercih edilen mekan olmayı başardı.

İlk yerini Barkarby'de açarak toplumun beğenisini alan mekan bir süre sonra Årsta ve daha sonrasında Hallunda bölgelerinde yeni mekanlar açtı. Toplam üç şubesi bulunan C Izgara Grill Ramazan ayı boyunca özel iftar organizasyonları için de açık olacağını duyurdu.

CIZGARA şubeleri ve menü hakkında daha fazla bilgi için www.cizgara.se sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İLETİŞİM:

CIZGARA Barkarby: Skälbyvägen 23 (Barsbro torg) 175 64 Järfälla, Stockholm Tel: 08 36 63 76
CIZGARA Årsta: Sandfjärdsgatan 14, 120 57 Årsta, Stockholm Tel: 08 508 630 30
CIZGARA Hallunda: Hallundavägen, 145 68 Norsborg, Stockholm Hallunda Centrum Tel: 08 531 899 88

Editör: İsveç Gündemi