İskandinavya genelinde yaygın bir ağ kuran İstikbal Mobilya özellikle İsveç'te çok tercih ediliyor. İstikbal Stockholm yaptığı satışlarda tüm İskandinavya geneline ücretsiz teslimat ve montaj hizmeti vererek bu anlamda müşterinin en çok tercih ettiği şube olarak öne çıkıyor.

Türkiye'nin en ünlü mobilya markası İstikbal'in Stockholm şubesinde vatandaşı sevindirecek hizmetler yeni dönemde daha çok rağbet görüyor.

İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan İstikbal Mobilya kaliteli ürün ve müşterilerinin işini kolaylaştırıcı hizmetleriyle büyümeye devam ederken, sektör ile ilgili değerlendirmede bulunan İstikbal Stockholm Genel Müdürü Deniz Çağlar "İsveç'te hedeflerimiz büyük, ürün kalitesi ve satış sonrası hizmetler noktasında avantajlıyız ve artık İskandinavya geneline ücretsiz teslimat ve montaj yapıyoruz. Bu nedenle bizi tercih edecek olan müşterilerimiz bu anlamda daha karlı oluyorlar" yorumunda bulunarak ürün teslimi ve montajı ücretsiz yaptıklarını belirtti.

Müşteri ağını genişleten ve mobilya alan müşterilerine ürün teslimatını ve montajını ücretsiz yaparak dikkat çekmeyi başaran İstikbal Stockholm, yüzlerce kalemden oluşan ürün yelpazesiyle İskandinavya'daki en güçlü şube konumunda. Bunun yanı sıra, bir çok üründe yüzde otuzlara varan indirimler uyguluyor.

İstikbal'den Ev hanımlarına özel kampanya devam ediyor

İstikbal Sockholm Genel Müdürü Deniz Çağlar ev hanımlarına özel 24 ay vadeli ve sıfır faiz imkanıyla kredi sağladıklarını belirtti. Çağlar, "Mobilyasını yenilemek veya yeni mobilya almak isteyen ancak hali hazırda çalışamıyor olsa bile ev hanımlarına 24 ay ve faizsiz kredi sağlayarak yardımcı oluyoruz" dedi.

Stockholm'ün Skärholmen bölgesinde yaklaşık 600 m2 son derece elit mağazasıyla hizmet veren İstikbal Stockholm'e imkanı olanların mutlaka uğramaları gerektiğini belirten Çağlar, "Biz toplum olarak genelde alacağımız ürünlere dokunarak ve gözle görerek almayı tercih eden bir toplumuz bu nedenle vatandaşlarımızın www.istikbal.nu web sitemizden de ürünlerimizi inceleyecekleri gibi mağazamıza da uğramalarını bekliyorum" yorumunda bulundu.

İstikbal Stockholm ürünlerini incelemek için - www.istikbal.nu - Aramak için Tel: +46 (0) 8 28 09 56

Editör: İsveç Gündemi