İstanbul Tekstil Makineleri (ITM 2018) Fuarında bir araya gelen sektörün devleri, katılımcılara birbirinden farklı modellerle en son teknolojinin kullanıldığı ürünlerini sundu.
DVT Devotrans ilginin odağı oldu

Uluslararası Tekstil Makineleri liderlerinin bir araya geldiği, binlerce katılımcının yer alıp, on binlerce ziyaretçiyle dev organizasyon İstanbul TÜYAP Fuar merkezinde gerçekleşti. Gerçekleşen organizasyon kapsamında fuarda yerini alan DVT DEVOTRANS'ın ürünleri büyük ilgi gördü.

Fuarın son derece verimli geçtiğini vurgulayan DVT Devotrans yöneticileri, "Bu tarz fuarlar çeşitlilik açısından önemli, sektörün birçok üreticisini bir araya getirerek, yatırımcılar için önemli bir fırsat haline geliyor" vurgusunu yaparak fuarın kendileri açısından oldukça verimli geçtiğini belirtti.

Son yıllarda sektörün en büyük lansman organizasyonlarında yer alan DVT DEVOTRANS'ın her geçen gün müşteri ağını geliştirdiği görülüyor.

Yüzlerce ürün modeliyle binlerce üretim alanında üretime katkı sağlayan DVT DEVOTRANS, aynı zamanda alanında yüzde yüz yerli üretim yapan tek firma kimliğine sahip. Gelişen teknolojiye oldukça önem veren firma Almanya, Hindistan dâhil olmak üzere dünyanın birçok yerinde sektörel fuarlara son yıllarda yoğun katılım sağlıyor.
Editör: İsveç Gündemi