Avrupa’nın en büyük et ve tavuk sürme markası olan Argeta, Türk tüketicisine helal içerikli ürünlerle ulaşıyor. Tavuk sürmesi çeşitleriyle Avrupa genelinde satış grafiğini her yıl yükselterek devam ettiren Argeta, özellikle Türk süpermarketlerinde yoğun ilgi görüyor. “Argeta sür, ekmeğin keyfi hep sürsün” sloganıyla helal tavuk sürmelerini Türk ve Müslüman tüketiciyle buluşturan Argeta, özellikle kahvaltı ve ara öğünlerde hafif, doyurucu, besleyici ve lezzetli bir atıştırmalık olarak tüketiciler tarafından severek yeniyor. Ekmeğin, simidin ve diğer unlu mamullerin üzerine sürülerek farklı tariflerde pratik aperatif menüleri olarak hazırlanabiliyor. Ailece çok sevilen ve tüketilen Argeta sürmeleri, evde pratik sunumlar, hamur ürünlerinde farklı lezzet oluşturmak isteyen kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Helal içerikli 4 farklı tavuk ürünü bütün Türk marketlerinde satışa sunan Argeta’nın sade, baharat soslu, harissa soslu ve çocuklara özel çeşitleri bulunuyor.

TERCİH NEDENİ ÇOK

Ürünlerin Türk ve Müslüman tüketicilerden ilgi görmesinin en önemli sebepleri arasında “İslami usullere uygun helal içerikte üretilmesi. Bunun yanı sıra “palm yağı”, “glüten”, “yapay tatlandırıcı”, “renklendirici” ve “koruyucu katkı” maddesi de kullanilmiyor. Pratikliği, lezzetli atıştırmalık olarak görülmesi ve kolay açılan kutusu, bu muhteşem ürünü daha da cazip hale getiriyor. Kahvaltı, ara öğün ve akşam yemekleri için de harika bir aperatif olarak rağbet gören Argeta tavuk sürmeleri, seperatör değil, özenle seçilmiş kaliteli etlerden üretilmekte.

TECRÜBESİ BÜYÜK

Atlantic Grup tarafından oluşturulan Argeta, 1964 yılında başlayan hikayesiyle et, balık, sebze içeren çeşit ve lezzet yelpazesini genişleterek bugüne kadar geldi.

Argeta, başarılarının temelini, ürünlerine olan güvene ve marka bilinciyle oluşturduğu mesajların tüketiciler tarafından benimsenmesine dayandırıyor. Kampanyalarında tüketiciyle duygusal bağı başarıyla yakalayan marka, geçtiğimiz yıl Nielsen araştırma şirketinden Avrupa’nın 1 numaralı et ürünleri unvanını da aldı. Bu ürünü marketten satın alan, deneyen tüketicilerin kahvaltı ve ara öğün sofralarından eksik etmediklerini, evde, okulda, işte, seyahatte, vazgeçemedikleri lezzet olduğunu söylemeleri ortak yorum olarak ön plana çıkıyor.

Editör: İsveç Gündemi