YAKLAŞIK 740 bin kişinin takip ettiği Instagram hesabından duyuru yapan Chico, 5 bin, 3 bin 500 ve 1500 Euro olmak üzere 3 kişiye para dağıtacağını belirtti. Chico, parayla ne yapmak istediklerini belirtenler arasında yapılacak çekilişle parayı vereceğini söyledi. Şimdiye kadar 20 bin kişi, para alabilmek için Chico’ya mesaj attı. Kimisi ehliyeti almak istediğini kimisi ise engelli kızı için tekerlekli sandalye almak istedini söyledi. Kredi borçlarını ödemek için para isteyenler de oldu.

İsveç Merkez Bankası Başkanı Bitcoin’e Karşı Uyarıda Bulundu İsveç Merkez Bankası Başkanı Bitcoin’e Karşı Uyarıda Bulundu

TAKİPÇİ SAYISINI ARTIRMAK İSTİYOR
Chico, bir yandan zor durumda olan insanlara yardım etmek istediğini belirtirken, diğer yandan da Instagram hesabındaki takipçi sayısını artırmak istediğini ifade etti. Chico, 9 Şubat’a kadar süre tanıdı. Kazandığı parayla Ferrari ve Porsche marka lüks arabalar alan Chico’nun şu ana kadar servetinin yüzde 20’sini harcadığı tahmin ediliyor. Kürşat Yıldırım, ayrıca Malatya’da badem tarlası da satın almıştı.

Editör: İsveç Gündemi